Настя Коротка відпочиває під пальмами з сином та незнайомим чоловіком: Андрія Бєднякова поряд ніде не видно

Настя Коротка перебувала з дітьми в Америці півтора року і лише недавно повернулася до чоловіка Андрія Бєднякова в Україну. Та на відпочинок, судячи з фотозвітів, знаменитість відбула без благовірного.

Настя Коротка поділилася з підписниками в Інстаграмі купою світлин із відпочинку. В якому саме місці перебуває, знаменитість не уточнила. Натомість похвалилася світлинами та відео, де можна побачити гарні гірські пейзажі й смереки. Можливо, дружина Бєднякова перебуває саме в Карпатах?

До речі, глава родини Андрій Бєдняков нині курсує українськими містами з моновиставою “Кому ти там потрібен”, збирає аншлаги й заробляє кошти, щоб дружина з синочком Остапчиком могла відтягнутися за повною програмою.

Побачивши світлину Насті в басейні, чоловік залишився вдоволеним, що у дружини все гаразд – відпочиває і дихає чистим гірським повітрям. Та Коротка, схоже, не лише гарними краєвидами милується. Вона ще й світлини з чоловіком з міцним торсом робить, заспокоюючи Андрія:

“Он з подружкою зустрілася”.

Віднайшла відпочивальниця в цьому дивному ландшафті й пальми. Щоправда, лише на балконі свого номера, в горщику. А з маленькою дитиною відпочинок зазвичай перетворюється на суцільний головний біль. Синочок, схоже, пішов характером у маму: коли хоче плакати, починає танцювати.

Настя не приховує звичайних материнських буднів, весело розповідаючи про заср*ний балкон та засц*ну спідницю. На що фоловери Короткої відповіли “ржачними” смайлами.

А коли молодичка вибирається врешті на прогулянку до гарного гірського водоспаду, ледве встигає сфотографуватися в чистому одязі. Тут же до матусі поспішає Остап, а значить, “шок-контенту” настав кінець.

До речі, Настя позує біля статуї Будди. Хтось бачив щось подібне в Карпатах? Чи все-таки Настя з дітьми знову виїхала за межі України?

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.