Повторює долю Каменських: чому у Наді Дорофєєвої у 33 досі немає власних дітей? Співачка назвала причину

Для багатьох жінок відсутність дітей є болючим питанням, коли її біологічні часи відстукують певний десяток років. Як реагує на це улюблена співачка багатьох українців 33 річна Надя Дорофєєва?

Хіба що лінивий не обговорював розлучення Дорофєєвої з Дантесом та нові її близькі стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним. Тепер на порядку денному у допитливих постає питання: чи не при надії вже Надія?

Співачку часто питали про маленьких “дантесиків” та “дорофейчиків” й раніше, коли вона була 6 років у шлюбі з Дантесом. Тоді Надя намагалася уходити від відповіді на це. Втім, коли її питали про те, що, можливо вона взагалі не хоче дітей, то співачка це категорично заперечувала.

Після її одруження з Кацуріним тема Надіїного материнства сколихнулася знову, бо в її теперішнього обранця у попередньому шлюбі є 2 дітей, а у цьому поки що ні.

А тут ще й сама Надя “підлила масла у вогонь”, виклавши, незабаром як пара стала жити разом, в інстаграмі фото у просторій сукні-сорочці, на якому прискіпливі користувачі розгледіли округлість живота. Тоді, як спростування своєї ймовірної вагітності, жінка показала себе у короткому топі, який не прикривав її сталевий прес.

І от цікава новина. Коли нещодавно в ефірі “Нашого радіо” співачку спитали, чи готова вона стати матір’ю, то вона ствердно відповіла: “Готова”.

Серед питань у бліцопитуванні на тій передачі було одне таке напівжартівливе: яке б ім’я Надя дала своєму майбутньому сину Володимир чи Михайло? Надя, не задумуючись відповіла, що ні тим, ні іншим ім’ям вона б не назвала свою дитину. А от ім’я Марк їй здається гідним. Але одразу ж й додала:

“Ніколи про це не думала, чисто випадково зараз назвала”

Отже, як бачимо, співачка зберігає інтригу.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.