Катя Осадча дочекалася – старший син Ілля Поліщук досягнув світового повноліття: “Моя гордість”

Катя Осадча відзначила 21-річчя свого первістка Іллі Поліщука. Мама щемко привітала сина зі світовим повноліттям, а сама ніяк не може повірити, що син уже настільки дорослий.

Катя Осадча має трьох синів. Двоє молодших Іванка та Данила ведуча народила від шоумена Юрія Горбунова. А от у першому шлюбі з Олегом Поліщуком ведуча народила первістка Іллю. Шлюб із народним депутатом не склався. Натомість тепер жінка має справжнє материнське щастя.

28 вересня молодику минув 21 рік. Матуся відзначила, що він досяг світового повноліття. Мама нагородила нащадка купою епітетів, назвавши “розсудливим, розумним, уважним, надійним”:

“Іноді мені не віриться, що я мама такого дорослого і самостійного сина”.

А ще Ілля є гарним прикладом для молодших братів і чудовим старшим братом. Щаслива матуся відзначила, що Ілля нині навчається на 3 курсі американського університету. Він вивчає сферу ІТ, а по отриманні диплома збирається повернутися в Україну, щоб застосувати отримані знання на практиці. Осадча похвалилася, що син уже зараз робить дещо цінне для країни, але не поточила, що саме.

Сину Каті Осадчої вже 21 рік

До привітань приєднався вітчим іменинника Юрій Горбунов, зробивши коментар із цілою купою окличних знаків:

“Ілля! Многая літа! Так тримати! Вже зовсім дорослий! Гордість!”

Уникнути злостивих коментів під дописом, як не старалася Осадча, не вдалося. Люди почали писати, що не мають можливості відправити своїх синів не лише на навчання, але й просто за кордон. Як годиться, пропонували Іллі взяти в руки зброю і йти захищати країну.

Знайшлися й підписники, налаштовані на позитив, схарактеризувавши Катерину як “чудову маму прекрасних синів” і роздивившись, наскільки матуся з сином схожі, та побажавши імениннику здійснення всіх мрій.

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.