Чоловік знайшов спосіб, як вкласти дитину спати за одну хвилину (ВІДЕО)

Новоспечений батько знайшов унікальний спосіб, як вкласти дитину спати швидко. Незрозуміло як, але це на 100% спрацювало.

Багато батьків задають собі це питання. Більшість з них відповідає: «Ніяк!». І часто вони мають рацію. Деяким мамам і татусям доводиться годинами на руках носити дитину, щоб вона хоча б не плакала і не кричала.

Маленьким діткам співають колискові або просто наспівують мелодію. Їх ніжно качають на руках, носять з кімнати в кімнату, але швидко все одно мало кому вдається укласти малюка спати.

А ось цей винахідливий чоловік придумав спосіб, від якого його дитина засинає приблизно за сорок секунд.

Він не співає, не тримає його на руках. Батько просто взяв суху і м’яку серветку, потім ніжно проводив нею по обличчю немовляти. Дитина пару секунд намагалася встояти перед цією магією, але скоро її темні очі почали самі закриватися. Серветка немов прикривала очі дитині.

У чоловіка легко і швидко вийшло укласти малюка спати менше, ніж за одну хвилину. Можливо, це не на всіх дітях спрацює, але спробувати варто. Зрозуміло одне: у молодого батька щаслива дружина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.