facebook

Носить шкарпетки з обличчям коханого Кацуріна в розлуці: Надя Дорофєєва довела свою вірність новому чоловіку

Оскільки Надя Дорофєєва нині перебуває у розлуці з чоловіком Мішею Кацуріним, то змушена задовольнятися лише зображенням коханого. Зірка потурбувалася, щоб воно було якомога ближче.

Щойно Міша Кацурін поскаржився в мережі, що Надя відбула в тривалий тур на гастролі, й вони не побачаться 2 місяці поспіль, як зірка вирішила підтримати коханого. Дорофєєва наділа шкарпетки з портретом чоловіка.

Надя Дорофєєва довела свою вірність новому чоловіку і одягла шкарпетки з Кацуріним

Шкарпетки вийшли дуже кумедними, оскільки окрім фото ресторатора містять заячі вушка та відбитки лапок. Надя зізналася, що такий подарунок їй зробила одна дівчина, й поцікавилася в благовірного:

“Як тобі?”

Шкарпетки співачці презентували, щоб вона не сумувала. Звісно, з таким веселеньким спіднім буде не до сліз, оскільки від одного погляду на шкарпетки вже хочеться весело засміятися.

Пара одружилася лише 4 місяці тому, отже Надя з Мішею ще не встигли набриднути одне одному. У червні, коли в мережі спливли світлини з весілля пари, обоє довго відмовчувалися, чи справді узаконили стосунки. А потім таки підтвердили й почали самі постити селфі зі свята.

У Наді з’явилася фаворитка

Попри сум за розставанням з коханим, Надя не забуває й про робочі моменти. Зокрема, виклала в Сторіз в Інстаграмі уривок із виступу запоріжанки Анни Денисової. 29-річна вокалістка взяла участь у сліпих прослуховуваннях на “Голосі країни”, оскільки понад усе мріє стати співачкою.

Анна Денисова нині мешкає в Лондоні

Під час виступу дівчини довгий час ніхто з тренерів не повертався, а Дорофєєва натиснула на червону кнопку буквально на останній секунді. Зіркова тренерка зауважила, що Анна співала не ідеально, тож доведеться трішки попрацювати.

На Денисовій набір у команду Надії завершився. Вона вже набрала повний штат підопічних. А от колегам Дорофєєвої ще доведеться потрудитися, обираючи серед вокалістів справжні перли.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.