Слава Камінська збиралася зняти сорочку, та не виявилося купальника: попросила позичити у підписників

Зазвичай Слава Камінська з'являється перед шанувальниками у мінімумі одягу. Та цього разу вирішила змінити традиції. Зробила селфі в чоловічій сорочці, ще й заінтригувала фанів продовженням.

Колишня “неангелка” Слава Камінська виклала в Інстаграм селфі, зроблене на тлі гір. На диво, цього разу обійшлося без декольте й відкритих сарафанів. Співачка вбралася в біло-синю смугасту чоловічу сорочку з рукавами, застібнуту ледь не на всі ґудзики.

Тож ступінь засмаги артистки прихильники оцінити не змогли. Слава вирішила трішки поінтригувати. Сповістила, що наступним буде фото в купальнику. Але поставила одну умову:

“У вашому купальнику”.

Невідомо, чи хтось із поціновувачів краси Камінської відгукнувся на дану пропозицію в особистих повідомленнях. Серед коментаторів таких явно не знайшлося. Підписники Інстаграм-акаунту зірки почали на всі голоси нахвалювати красу Слави:

“Розкішна, як завше”.

“Гарна й талановита леді”.

Виходить, їм байдуже, чи співачка вдягнута, чи оголена. Головне, щоб викладала пости в мережу. Знайшлися й такі, що відвели погляд від обличчя зірки, й поглянули на чудовий ландшафт довкола, оцінивши природну красу:

“Які шикарні гори!”

Ще комусь спало на думку позаздрити, що у місці перебування Слави гарна погода, раз вона в легкій сорочці:

“Блін! Як у вас тепло!”

А от бажання надіслати купальник для фотосету чомусь не висловив ніхто. Невже усім байдуже, що знаходиться під сорочкою у Камінської? Напевно, що так, оскільки шанувальники більше переймалися, чому артистка перестала випускати нові пісні.

Слава Камінська без купальника, але з дітьми

Судячи з даних акаунту, нині Слава Камінська перебуває в Польщі. Напевно, поїхала туди разом із дітьми, оскільки днем раніше викладала в мережу спільну світлину з малечею.

Популярне

Схожі статті

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.