Продюсерка Ірина Горова запланувала скинути 4 кг: якщо не впорається, отримає “кару” від Аніти Луценко

Продюсерка Ірина Горова забилася об заклад з Анітою Луценко, що до Нового року скине 4 кг зайвої ваги. Інакше фітнес-тренерка опублікує в мережі світлини колишньої Потапа у спідньому.

Ірина Горова останнім часом стала уважніше придивлятися до свого меню. Ще б пак! Продюсерка заклалася з Анітою Луценко, що протягом 8 тижнів скине 4 зайвих кілограми.

Якщо колишній дружині Потапа не вдасться втілити задумане в життя, Аніта викладе світлини подруги в мережу в самій білизні. Звісно, у 45 років набагато важче худнути, ніж у 20-річному віці. Та мета жінки, в принципі, є досяжною.

Горова планує скидати по 500 г на тиждень, тож має впоратися протягом двох місяців. Тепер Ірина перейшла на салатики, а хлібчик тільки потримала в руках й поклала назад на тарілку. Горова висловила надію, що люди з близького оточення не будуть її годувати, аби вона програла й показала всі вигини власної фігури.

Та найважче виявилося відмовитися від традиційного бокала вина після напруженого робочого дня. Аніта порадила іноді пити потрошку, але перед тим залити в організм 1 л води. Невідомо, чи можна довіряти подрузі, адже вона якраз зацікавлена, щоб Ірина програла парі.

Продюсерка Ірина Горова запланувала скинути 4 кг за 8 тижнів

Худнути для бізнесвумен – не новинка. Кілька років тому вона вже позбувалася сантиметрів на талії. Тоді категорично перестала вживати солодке, смажене, швидкоїжі. Алкоголю теж не вживала.

Публікація цієї новини в Інстаграмі викликала більший ажіотаж, аніж весілля Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним. Багато хто з підписників Горової ніяк не можуть втямити, навіщо їй худнути, якщо жінка виглядає просто ідеально.

В принципі, покарання для Ірини Горової Аніта обрала не дуже тяжке. От Настя Приходько сама собі поставила планку в мінус 10 кг до Нового року. В іншому раз зірка обіцяє пройтися Хрещатиком, скинувши абсолютно весь одяг.

Популярне

Схожі статті

Коли вдома є фарш і трішки картоплі: рецепт моєї свекрухи, гості називають його справжнім делікатесом!

М'ясний фарш з картоплею та сиром, запечені в духовці – ідеальний варіант, якщо хочеться побалувати себе та домашніх смачненьким. Швидше записуйте рецепт!

Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.

Начинка для млинців, про яку мало хто знає + рецепт налисників “Три склянки”. Готую кожен день на замовлення

Цей рецепт налисників цікавий тим, що не доведеться запам'ятовувати чи записувати рецепт. Просто берете всіх основних інгредієнтів по 1 склянці. І виходить справжнє кулінарне диво.