Степаненко обізвала теперішню дружину Петросяна

Вона назвала Брухунову «марамойкою».

Гумористка Олена Степаненко взяла участь у зйомках проекту «Ще не вечір», яку транслює один із російських телеканалів. Під час ефіру артистка висловила свою думку щодо роману колишнього чоловіка з вдвічі молодшою помічницею Тетяню Брухуновою. Нагадаємо, Євгену Петросяну наразі 74 роки, в той час, як його обраниці, всього 31.

У ході розмови Степаненко та Цискарідзе зачепили тему зради. Гумористка запитала, чому чоловіки ідуть на такий крок. Цискарідзе відповів, що зради трапляються у юнацькі роки, а також після сорока.

На таку тезу свого співрозмовника вона зауважила: «А вже після 74 років як чоловіків тягне до марамойок!».

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Попри те, що Степаненко не назвала жодного імені, глядачі та учасники програми зрозуміли, що йдеться про теперішній роман колишнього чоловіка Олени Євгенія Петросяна.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.