Вони такі смачні, що я хочу їсти їх щодня і готую 2 рази на тиждень. Пиріжки з начинкою як на бутерброди

Простий та смачний рецепт приготування пиріжків з ковбасою. Як приготувати цю смачну страву самостійно. Корисні поради для тих, хто хоче удосконалити свої кулінарні вміння.

Забудьте про складність – наш сьогоднішній рецепт це пиріжки з ковбасою. Ви, напевне, ніколи не думали про те, щоб спекти пиріжки з ковбасою. Цей рецепт дуже полюбляють діти, та й дорослі не встоять перед апетитними пиріжками з ковбасою. То що ж нам потрібно для приготування?

Пиріжки з начинкою як на бутерброди
Пиріжки з начинкою як на бутерброди

Інгредієнти

  • Молоко – 200 мл.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Борошно – 3-4 ст. л.
  • Пресовані дріжджі – 15 г.
  • Рослинна олія – для смаження.
  • Ковбаса (підійде будь-яка).

Приготування пиріжків з ковбасою

  1. У глибоку миску налийте тепле молоко та додайте цукор і дріжджі (можна сухі). Додайте трошки муки, ретельно перемішайте і дайте постояти, щоб дріжджі розчинилися.
  2. Розбийте яйце, додайте сіль і змішайте з тістом. Поступово підсипайте муку і замішуйте тісто. Важливо, щоб воно не було липким.
  3. Прикрийте тісто рушником і залиште його в теплому місці на 10-15 хвилин. Через деякий час з ним можна буде працювати.
  4. Наріжте ковбасу соломкою.
  5. Стіл змастіть олією. Розділіть тісто на невеликі шматочки та руками або за допомогою ковзанки формуйте маленькі млинці.
  6. На одну половину млинця покладіть начинку з ковбаси, а другою половиною закрийте її. Добре стисніть краї, щоб пиріжок не відкрився. За бажанням, можете зробити шов збоку, схожий на той, що у чебуреків.
  7. Смажте пиріжки у розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору.

Поради

  • Якщо хочете, додайте у начинку сир чи різні види ковбасок.
  • Подавайте пиріжки з ковбасою зі смачними соусами на ваш смак. Гарно смакуватимуть томатний соус або на основі гірчиці та меду.

Ваші пиріжки з ковбасою готові. Вони чудово підходять для сніданку, обіду чи навіть перекусу. Готуйте з любов’ю для рідних та друзів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.