42-річний Потап опинився на сьомому небі: репер вбрався як жінка і заспівав пісню дружини Насті Каменських

Потап продовжує епатувати свою ТікТок аудиторію. Цього разу репер учудив таке: перевдягнувся жінкою та заспівав пісню дружини Насті Каменських. Як відреагували фани?

Потап і раніше любив дивно пожартувати. Пригадаймо хоча б його трюк зі зніманням штанів перед московською публікою. Та, здається, з кожним днем зашквари шоумена стають усе дивнішими. Замість схвалення артист отримує на горіхи навіть від власних фанів.

Після порівняння Брітні Спірс з бритвою, а жабенятка з янголятком, Олексій Потапенко не зупинився на досягнутому й продовжив чудити. Цього разу артист вирішив похейтити власну дружину.

Потап у перуці заспівав пісню Насті Каменських

Репер переспівав шматочок пісні NK “Зірка в небі”. Але при цьому вдався до повного перевтілення. Чоловік начепив на голову жіночу перуку, вбрався в окуляри з рожевими скельцями, ще й шапочку на голову натягнув.

Що хотів цим сказати артист, незрозуміло. Навіть підпис: “У небі”, який Потап залишив під відео, не проливає світла на істину. Чи то чоловік вирішив підтримати нову роботу дружини, чи то навпаки хотів потролити, кожен вирішить для себе сам.

Потап у перуці заспівав пісню Насті Каменських

Здавалося б, подібне відео, що супроводжувалося дикими танцями (не плутати з Русланою Лижичко), мало б набрати в ТікТоці купу лайків. Не кожного дня ж побачиш лисого брутального 42-річного чоловіка в жіночому образі.

Та дива не сталося. Все, що останнім часом робить репер, піддається нещадній критиці інтернет-спільноти. Тож невдаха отримав неприємні коменти:

“Льошо, що з тобою?”

“Телефонували з Іспанії. Казали, що це їхній сором”.

“Потап, ви Настя?”

Можливо, Олексій натякнув на своє авторство в новій пісні Насті. Але ж Каменських ніде в релізі не згадала прізвища благовірного.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.