Відчули щастя материнства: блогерка Саша Бо та ведуча телемарафону Наталя Островська народили донечок (ФОТО)

Попри постійну загрозу їхньому життю мужні українки продовжують народжувати малечу. Днями втретє стала мамою блогерка Саша Бо, а ведуча ТСН Наталя Островська народила вперше.

В обох щасливих матусь на світ з’явилися донечки.

Саша Бо

Подружжя блогерки та стоматолога Платона Тарнавського 21 листопада поповнилося донечкою, яку назвали Вірою. Малеча має вагу 2330 грамів та зріст у 49 см. Татусь не побоявся бути присутнім у пологовій залі, підтримуючи дружину та першим узявши крихітку на руки.

Знаменитість народила донечку

Породіллі 28 років. Це її треті пологи. Саша має двох синів від попереднього шлюбу. Ім’я для донечки блогерка обрала ще до народження дитини. Всі 1,8 млн підписників Інстаграм-акаунту молодички могли помилуватися світлинами немовляти. Щаслива матуся так підписала фото:

“Наша Вірочка. Вчора о 21:45 ми нарешті зустрілись”.

Знаменитість народила донечку

Дитинча для першого у житті фотосету вбрали у білий костюмчик, а поряд поклали м’яку іграшку, до якої Вірі поки що байдуже. Звісно, коментатори не шкодували теплих слів на адресу Саші Бо.

Наталя Островська

Завітав лелека й до оселі 30-річної ведучої Єдиного телемарафону. 17 листопада Наталя стала мамою вперше. На світ без будь-яких ускладнень з’явилася дівчинка:

“Наш Всесвіт. 3760 г. 54 см. Я безмежно дякую команді лікарів. Вони зробили все, аби цей день захотілося повторити”.

Знаменитість народила донечку

Ще перебуваючи на 9 місяці вагітності, Островська знялася у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”. Тепер же відчула на собі щастя материнства. Породілля отримала привітання з визначною подією не лише від колег, але й численних підписників.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.