Дорогий ресторан і романтика: Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну, як не водив Дорофєєву (ФОТО)

Романтичне побачення українського музиканта і шоумена Володимира Дантеса та Даші Кацуріної у Варшаві. Пара провела час у красивому ресторані і відвідала музей.

Український музикант і шоумен Володимир Дантес нещодавно влаштував романтичне побачення для своєї коханої, бізнесвумен Даші Кацуріної. Пара зараз у Варшаві. За словами Кацуріної, вони гарно провели час у красивому ресторані, де та насолодились класичною польською кухнею.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Даша Кацуріна описала свої враження у Telegram-каналі та поділилася фотографіями із побачення. На знімках можна побачити, як закохана пара добре проводить час за столом, а також відвідує національний музей і розглядає мистецтво відомого художника Пікассо.

Попередньо пара відвідала виставку та насолодилася творчістю великого майстра. Даша навіть встигла зробити знімок свого коханого в музеї, додавши трохи романтики до їхнього вечора.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Це побачення стало особливим, оскільки вони вирішили відзначити його у дорогому ресторані, де, за словами Кацуріної, сиділи за улюбленим столиком відомої британської співачки Джессі Вейр.

Після смачної вечері в закоханої пари виникла ідея зробити ще декілька романтичних фотографій. Даша поділилася з прихильниками фото з ресторану, де тримає руку свого обранця та демонструє атмосферу ніжності та затишку. Завершивши вечерю у ресторані, пара продовжила насолоджуватися спільним часом вже вдома.

Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну
Дантес зводив на побачення свою кохану Кацуріну

Романтичне та ніжне побачення Володимира Дантеса та Даші Кацуріної у Варшаві, яким вони поділились зі своїми підписниками, стало новим прицілом обговорення. Оскільки фанатам завжди цікаво подивитися на щасливе життя своїх кумирів.

Нагадаємо, що пара переїхала до нового двоповерхового будинку. Раніше Дантес і Кацуріна показували, як виглядає їхня оселя та розповіли про своє повсякденне життя та спільні розваги.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.