facebook

Оля Полякова, яка погладшала на 8 кілограмів, показала свою фігуру з різних ракурсів: “Богиня”

Співачка Оля Полякова, яка нещодавно зізналася, що погладшала на 8 кілограмів, показала свою фігуру з різних боків. Прихильники співачки відмітили, що зараз вона виглядає краще, ніж раніше.

Нещодавно відома українська співачка Оля Полякова зізналася своїм прихильникам, що додала у вазі. Так, завжди струнка і підтягнута красуня набрала 8 кілограмів всього за пару тижнів. Причиною тому стало те, що Полякова вирішила відмовитися від згубних звичок і перестала пити алкоголь і курити електронні цигарки. Співачка зізналася, що бажання взяти цигарку вона просто заїдала. Саме це призвело до стрімкого набору ваги.

Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок
Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок

Та співачка не соромиться своїх новин форм і показує їй у соціальних мережах. Зараз Полякова зі своєю старшою донькою Машею відпочиває у Занзібарі. Фото та відео з відпочинку співачка регулярно публікує у своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Полякова показала пляжне відео, де вона позує у капальнику. На відео видно, що співачка трішки округлилась. Та при цьому вона виглядає дуже гармонійною, а її фігура досі підтягнута.

Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що пишуть в коментарях:

  • “Найкраща, красуня, та моя королева “;
  • “Вау! Ти супер красуня, богиня. Гарно виглядаєш”;
  • “Дівчинка без віку”;
  • “Така красива! Просто неперевершена”;
  • “Ми подивились і пораділи. Що хоч хтось бачить море. Українці радійте за наших і у вас буде все добре.”.

Нагадаємо, з Олею Поляковою та її донькою Машею трапилася халепа на відпочинку в Занзібарі. Так, у 18-річної доньки співачки трапився гострий приступ болі у животі, через що її госпіталізували у місцеву лікарню. Пізніше виявилося, що у дівчини жовчнокам’яна хвороба і біль була спричинена тим, що камінчик вийшов у протоки. Маші кілька днів ставили крапельниці та лікували препаратами. Та це не завадило мамі ідонці відпочити на курорті.

Популярне

Схожі статті

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.