facebook

Гаряча страва на обід: індичка у яєчному млинці — найсмачніше, що можна вигадати для здорового харчування

Як відомо, індичка сама по собі є дієтичним м'ясом. Але важливо приготувати страву так, щоб вона була не тільки корисною, але й смачною. Ось вам такий рецепт.

Дехто зі знавців скаже, що це звичайні брізолі, але це не так, бо приготувавши у такий спосіб, ви отримаєте цілий пиріг.

Окрім продуктів вам знадобиться сковорідка для млинців діаметром приблизно 24 см, форма для запікання з шириною не менше 24 см, попередньо змащена вершковим маслом, та духовка, заздалегідь розігріта до температури 180°.

Інгредієнти

  • Фарш з філе індички 400 г
  • Сметана 2 столові ложки
  • Сіль, молотий перець, сушений часник, орегано на ваш смак
  • Шампіньйони 300 г
  • Цибуля біла ріпчаста 1 штука
  • Цибуля червона 0,5 штуки
  • Помідори 2 штуки
  • Яйця 6 штук
  • Молоко 3 столові ложки
  • Сіль

Для заливки:

  • Сметана 3 столові ложки
  • Сир твердий натертий на дрібній терці 40 г
  • Яйце 1 штука

Приготування

Індичка у яєчному млинці
  1. Зробіть на м’ясорубці з 2-х грудок індички фарш. Посоліть його, поперчіть та додайте всі спеції з рецепта. Все ретельно перемішайте та залиште його настоюватися та маринуватися.
  2. У цей час обсмажте спочатку дрібно порізану цибулю до прозорого кольору, а потім до неї відправте, також порізані на невеличкі часточки, гриби. Смажте все, помішуючи, так, щоб рідина з грибів швидко випарувалась. За потреби додайте трохи масла та обсмажте все до готовності.
  3. Поріжте на невеличкі кубики помідори.
  4. Тепер зробіть “тісто” для млинців, змішавши до однорідності яйця, молоко та сіль. На сковорідці напечіть з цього тіста тоненькі млинці. У вас повинно вийти приблизно 8 штук.
  5. Далі на кожен млинець намажте шар фаршу. Зверху викладіть 1/8 частину грибів з цибулею та додайте трохи порізаного помідора.
  6. Загорніть млинці у щільні рулети та викладіть у форму для запікання. Зверху по них розкладіть порізану напівкільцями червону цибулю, решту помідорів та залийте заливкою. Заливку приготуйте, змішавши сметану, сир та яйце до однорідної маси.
  7. Тепер поставте страву у духовку на 30 хвилин.
  8. Готовий своєрідний пиріг поріжте на порції та подавайте на стіл.

Популярне

Схожі статті

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.

Донька Камалії, яка повернулася в Україну, отримала серйозну травму і опинилася в лікарні: “Знову біль”

Лише кілька днів тому 11-річні доньки Камалії Мірабелла і Арабелла повернулися з Лондона в Україну. Та радість приїзду змінилася на справжнє випробування для однієї з дівчат.