Ольга Сумська похизувалася романтикою з Борисюком на гірськолижному курорті в Австрії: закохана парочка

57-річна актриса театру і кіно Ольга Сумська оприлюднила світлини зі свого відпочинку в Австрії у соцмережах. Саме там зараз телезірка відпочиває зі своєю сім'єю.

Багато українських знаменитостей на зимові свята відправилися у відпустку на відпочинок. Хтось поїхав у теплі краї, як от акторка Ксенія Мішина та блогерка Даша Квіткова. А хтось надав перевагу гірськолижним курортам, як співачки Аліна Гросу та Камалія.

Акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною також вирішили відпочити. Зіркова родина обрала відомий гірськолижний курорт в Австрії.

Ольга Сумська регулярно публікує фото та відео з відпочинку у своєму Інстаграм-блозі. Спершу акторка показувала знімки лише зі своєю донькою Ганною. Та пізніше виявилося, що Борисюк також зміг виїхати з України на відпочинок.

Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою
Ольга Сумська похизувалася відпочинком на гірськолижному курорті з донькою

Так, у своєму блозі Сумська опублікувала кілька романтичних знімків з чоловіком. На фото Сумська і Борисюк позували у лижних костюмах на фоні засніжених гір. Вони виглядали щасливими і закоханими.

Ольга Сумська показала, як відпочиває з Борисюком на курорті в Австрії
Ольга Сумська показала, як відпочиває з Борисюком на курорті в Австрії

Цікаво, що напередодні відпочинку в Австрії Ольга Сумська з коханим і донькою тривалий час відпочивали в Карпатах. Незважаючи на різницю поколінь, Сумська і Борисюк залишають дуже близькими зі своєю 21-річною донькою Ганною.

До слова, дівчина продовжила сімейну традицію і також отримала акторську освіту. У 2023 році Ганна Борисюк стала випускницею Київського університету театру і кіно, який колись закінчувала і сама Ольга Сумська. Зараз дівчина розвиває свою акторську кар’єру і вже їздить по містам України з виставами. Як відомо, Ганна грає в одній виставі разом зі своєю мамою і татом. Не дивлячись на свій спокійний характер у житті, на сцені Ганна Борисюк перевтілюється у будь-якого персонажа. Очевидно, дівчина унаслідувала акторські здібності від своїх батьків.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.