39-річна Tayanna перейнялася індійською філософією: начепила на лоб бінді, ще й маму залучила до відпочинку

На зимових канікулах зірки хвалилися відпочинком у горах та на узбережжі. Тільки Tayanna вирішила виділитися й подалася до екзотичної країни. Ще й маму з собою прихопила.

Тепер разом відвідують визначні пам’ятки, вбираються у місцевий одяг та милуються краєвидами Індії. Тетяна навіть устигла зробити на лобі малюнок. Бінді – це така місцева прикраса, яку дівчата та жінки чіпляють на обличчя.

Сарі українська зірка собі обрала яскравого червоного кольору. Схоже, це улюблений колір співачки, бо на концерти вона частенько вбирається в сукні саме такого відтінку. Білявкам подібний колір пасує найкраще.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Решетняк убралася ще у бежевий костюм із характерною індійською вишивкою. А от мама виявилася жінкою більш розважливою і на всілякі туристичні штучки не повелася. Чи прикрасила собі лоб, як донька, незрозуміло, оскільки в неї чубчик.

11-річного сина Даніеля поряд із мамою та бабусею чомусь не видно. Напевно, підлітка вирішили не брати з собою. Та навряд чи хлопчик перебуває нині у тата, бо Єгор Глєб нині мешкає в Еміратах і про сина згадує не дуже часто. Якось Тетяна відвезла Даніеля в ОАЕ, щоб хоч трішки побув із батьком, а потім забрала, й вони повернулися назад.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Був час, коли тато Даніеля крутив роман з Ані Лорак. На той час співачка вже переїхала жити до москви. То татусь запрошував сина туди. Даніель відвідав будинок співачки й подружився з її донькою Софією. Вони майже ровесники, тож було про що поговорити.

Та більшість часу Даніель усе ж проводить із мамою. Решетник робить усе можливе, щоб хлопчик не відчував відсутності тата. Та в чисто чоловічих розвагах замінити рідного батька їй усе ж не під силу.

Таяна відпочиває з мамою в Індії

Tayanna назвала Індію “цікавою країною”, зізнавшись, що не до кінця усвідомила цей калейдоскоп. А от підписники зірки в Інстаграмі висловилися про подібний туристичний маршрут украй незадовільно.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.