Картопляні котлети з крабовими паличками “улітають”, не встигаючи охолонути: чарівна вечеря у родинному колі

Завдяки цьому рецепту вам точно вдасться нагодувати свою родину смачною вечеряю. Такі котлетки не просто смачні та соковиті, вони ще й дуже апетитні та поживні.

Готується страва неймовірно просто зі звичайних продуктів, які, як правило, завжди є на кухні у будь-якої господині. А ті, що потрібно докупити не настільки дорогі, щоб значно вдарити по сімейному бюджету.

На приготування страви ви також не витратите багато часу та й особливих навичок вам не знадобиться, тому, керуючись цим рецептом, зі стравою впорається навіть початківець, що вже казати про кухаря з досвідом.

Інгредієнти

  • Картопля 0,5 кг
  • Крабові палички 200 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Борошно 100 г
  • Яйця 1 штука середнього розміру

Приготування

Картопляні котлети з крабовими паличками
  1. Почистьте картоплю від шкіри. Помийте, обсушіть та наріжте на часточки. Складіть все у поліетиленовий пакет, зав’яжіть його та відправте у мікрохвильову пічку на 10 хвилин.
  2. За цей час відчищену від лушпиння цибулю дрібно нашаткуйте, а потім обсмажте її до готовності у розігрітій у сковорідці олії.
  3. Крабові палички поріжте ножем якомога дрібніше.
  4. На цей момент картопля повинна вже приготуватися. Перекладіть готову картоплю у миску та розтовчіть її, перетворивши у пюре.
  5. Далі до нього додайте обсмажену цибулю, крабові палички, сіль та яйце. Все добре перемішайте між собою.
  6. Потім поступово всипайте просіяне борошно й замішуйте тісто.
  7. Сформуйте з тіста котлетки або биточки, а потім смажте їх у сковорідці з олією з обох боків до золотистої скоринки.
  8. Готові вироби спочатку викладайте на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію, а потім на сервірувальне блюдо. Прикрасьте страву нашаткованою свіжою зеленню.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.