Катерина Усик після 4-х пологів швидко повернулася в форму: має відповідати фізичному рівню чоловіка-боксера

28 січня Катерина Усик стала мамою вчетверте. Ще не минуло й 2 місяців, а дружина боксера вже повернула собі колишні форми. Такій силі характеру можна лише позаздрити.

Лише півтора місяця тому дружина відомого боксера Олександра Усика народила донечку. Але 35-річна породілля вже встигла похвалитися ідеально стрункою фігурою. Якщо зважити, що це четверті пологи в житті Катерини, то настільки швидке повернення у форму викликає справжній захват.

Усик виклала в мережу світлину, де перебуває у лосинах, що обтягують її стегна, та коротенькому топі. У такому вигляді Катерина відвідала салон краси. Дружині боксера є чим похвалитися.

Катерина Усик швидко схудла після пологів

Живіт абсолютно плаский. Жодних жирових складочок. Немає навіть натяку на зайві кілограми, які жінки зазвичай набирають під час вагітності. Справжня молодчинка!

Катерині довелося нелегко. Вона під час вагітності перебувала в Києві. Тож постійно потерпала від повітряних тривог та вибухів.

Катерина Усик швидко схудла після пологів

Трьох старших дітей – Лізу, Мишка та Кирила – подружжя відправило до батьків за кордон. Сам же глава родини був змушений готуватися до серйозного бою з Тайсоном Ф’юрі, тож і його не було поряд із дружиною. Катря перебувала у пологовому будинку абсолютно одна.

Щойно на світ з’явилася Марічка, породілля показала немовля щасливому татусю по відеозв’язку. На виписку з пологового Усик теж не зміг приїхати, тож мама-героїня взяла на руки донечку, подякувала лікарям за турботу, що допомогли народити ще одну українку, й подалася додому.

На світлинах із пологового видно неозброєним оком, що жінка набрала чимало зайвих кілограмів. А от як їй вдалося так швидко від них позбутися, залишається загадкою.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.