З такою закускою жодних салатів не треба. Гості завжди питають, чи залишилося ще: всього з 4-х інгредієнтів

Любителі риби не зможуть знайти простішого рецепту смачної закуски, яка б виходила настільки смачною. Запам'ятовуйте рецепт, якщо у вашій родині намічається застілля.

Досвідчені господині зі впевненістю скажуть – немає ніяких секретів та особливих методів, коли мова йде про приготування незвичайних і смачних страв. Для того, аби приємно здивуватись не потрібно вигадувати надзвичайно складні рецепти, адже все геніальне є простим та відомим кожному. Професійні кулінари запевняють, що потрібно просто знайти оригінальне поєднання давно відомих усім продуктів.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби
Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Інгредієнти:

  • Готові тарталетки – упаковка;
  • Маринований оселедець – 1 штука;
  • Плавлений сирок – 2 штуки;
  • Свіжа зелена цибуля – пучок.

Спосіб приготування:

Оскільки для приготування вам знадобляться вже готові тарталетки, нічого важкого у приготуванні такої закуски немає. Для початку потрібно приготувати начинку. Головний крок – очищення оселедця. Якщо бажаєте, можете робити це самостійно, але потрібно впевнитись, що кісточок у філе зовсім не залишилось, у цьому головний секрет закуски. Без жодної кісточки вона виходить набагато ніжнішою.

Наступним кроком потрібно дуже дрібно нарізати маринований оселедець і викласти в тарілку. Додайте до нього тертий плавлений сирок і дрібно нашатковану зелену цибулю. Якщо бажаєте, можете додати сіль та улюблені спеції, але потрібно бути обережними, адже маринована риба зазвичай вже солона. Перемішайте отриману начинку та викладіть у тарталетки.

Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби
Кулінари розповіли про простий рецепт приготування закуски з сиру та маринованої риби

Після приготування ви можете одразу подавати закуску до столу, аби тарталетки не встигли розм’якнути та розвалитись. До слова, ви легко можете приготувати начинку заздалегідь, а вже під час застілля викладати її у тарталетки та подавати гостям. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.