Беру рибне філе і готую ніжні котлети, які тануть у роті: майже такі, як у дитячому садочку, тільки кращі

Існують страви, які нагадують нам про безтурботне дитинство. Наприклад, ніжні рибні котлети з дитячого садочку, які просто танули у роті. Приготувати їх можна вдома, за нашим простим рецептом.

Всі памʼятають пухкі та ніжні рибні котлети, якими нас годували у дитячому садочку. В той час ця страва не здавалася шедевром, але сьогодні багато господинь шукають ідеальний рецепт, щоб відтворити цей смак дитинства вдома.

Інгредієнти:

  • 500 грамів рибного філе без шкірки та кісточок
  • 165 грамів білого хліба без скоринок
  • 220 мл молока
  • 82 мл олії
  • 1 яйце
  • Панірувальні сухарі
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

Купую рибне філе і готую котлети, як у дитячому садочку
Купую рибне філе і готую котлети, як у дитячому садочку

Перед тим як поглиблюватися у світ смаку, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть рибне філе від шкіри та кісточок і наріжте його на невеликі кубики. Вимочіть білий хліб у молоці, щоб він став м’яким і розпушеним, готовим для змішування з рибою.

У великій мисці об’єднайте нарізану рибу, вимочений хліб, яйце, олію та сіль. А щоб створити справжню магію, ретельно перемішайте всі інгредієнти, доки не отримаєте однорідну масу. Перекрутіть отриману масу через мʼясорубку або перебийте блендером.

Рецепт рибних котлет як у дитячому садочку
Рецепт рибних котлет як у дитячому садочку

За допомогою вологих рук формуйте масу у невеличкі котлети. Потім обваляйте кожну котлету в панірувальних сухарях, щоб створити хрустку скоринку. Розігрійте рослинну олію в глибокій сковороді та обсмажуйте котлети з обох сторін до золотистого кольору. Після смаження викладайте котлетки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.

Нарешті, час насолодитися результатом вашої праці! Подавайте пухкі рибні котлети з улюбленим гарніром або салатом. Додайте свіжий лимонний сік або соус за смаком, щоб підкреслити аромат та смак цієї неперевершеної страви.

Популярне

Схожі статті

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.

Печу до чаю ледь не щодня! Пиріг за 30 хвилин з простих інгредієнтів: дуже пухкий, ніжний і смачний – рецепт

Такий пиріг до чаю можна пекти хоть щодня! Він дуже простий у приготуванні, а його смак просто не перевершенний. При цьому готується він з найпростіших продуктів.