facebook

Чи буде у Олега Винника донька, яку він хоче назвати Жанною: закинув українську сцену, бо є важливіші справи

Співак Олег Винник має 19-річного сина Юліана, та все життя чоловік мріє про доньку. Крім того, артист вже обрав ім'я для своєї майбутньої спадкоємиці.

Олег Винник, який раніше був зіркою номер 1 в Україні, нині живе в Німеччині. Туди чоловік виїхав після 24 лютого 2022 року начебто на лікування. З того часу артист не виходить на зв’язок з прихильниками і не з’являється у публічному просторі. Наразі невідомо, чим займається Олег Винник у Німеччині  та нових пісень за останні 2 роки співак не випускав і не давав концертів.

Олегу Виннику знайшли заміну
Олег Винник поділився планами на батьківство і зізнався, що мріє про доньку

Варто відзначити, що Олег Винник не просто так переїхав саме у Німеччину. Адже саме там проживає його 19-річний син Юліан. Колись Олег Винник зі своєю дружиною Таюне прожили немало років у Німеччині і мають там нерухомість, а їхній син Юліан там закінчив школу і пішов у вищий навчальний заклад.

Дружина і син Олега Винника: архівні фото

І хоча Олег Винник має лише одну дитину – сина, він все життя мріяв стати батьком дівчинки. Більше того, співак навіть обрав ім’я для ймовірної доньки. Про це співак зізнався в інтерв’ю ще 5 років назад.

Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна

, — сказав музикант.

До слова, Олег Винник, створивши для себе сценічний образ ловеласа, приховував від публіки свою реальну дружину та сина. Та в тому єдиному інтерв’ю, яке Винник дав після 24 лютого 2022 року у Берліні, співак нарешті підтвердив здогадки публіки: його бек-вокалістка Таюне і є його дружина.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Чи може Таюне ще подарувати Виннику доньку, питання не з простих. Співачці наразі 50 років і, очевидно, народити сама вона не зможе. Втім, у сучасному світі є багато можливостей стати батьками. Багато знаменитостей у віці скористалися послугами сурогатної матері і стали батьками навіть після 50. Можливо, Олег Винник і Таюне все ж наважаться і ще стануть батьками для дівчинки.

Популярне

Схожі статті

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.