“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко поділилася зворушливими кадрами з нареченим-красенем, музикантом Кирилом Поповичем, і заінтригувала новиною про прем’єру нової пісні. Романтичні знімки акторка опублікувала у своєму Instagram.

25 січня Вікторія святкувала своє 41-річчя, і саме цього дня її коханий зробив пропозицію руки та серця. Тоді закохані поділилася знімком, на якому видно кімнату у їхньому будинку, яку Кирило прикрасив квітами та свічками. Ставши на одне коліно, він освідчився Вікторії. Спочатку дівчина розгубилася, але згодом погодилася.

Нещодавно у своєму фотоблозі в Instagram відома українська акторка опублікувала відео, змонтоване з серії фотографій, на яких зображене майбутнє подружжя – Вікторія та Кирило. Пара показалася за столом у закладі харчування. Щиро усміхаючись одне одному, вони позували у романтичних обіймах та робили смішні гримаси. Відеоролик супроводжений піснею “You are my sunshine” від Крістіни Перрі, що надала особливої атмосфери.

Вікторія Булітко з після заручин заінтригувала чутками про поповнення
Вікторія Булітко з після заручин заінтригувала чутками про поповнення

Так, свою публікацію зірка “Дизель Шоу” підписала, заінтригувавши новою піснею, яка поповнить репертуар гурту “METELyK”, що був заснований Вікторією разом із Кирилом Поповичем у 2023 році.

“Скоро буде нова пісня про кохання”, – відзначила акторка.

Фоловери знаменитості пораділи за свою кумирку, побажавши закоханим міцного кохання та щасливого життя. Частина аудиторії зауважила, що майбутнє подружжя – дуже гарна пара.

  • “Щастям треба ділитись і не зважайте на думку інших”.
  • “Кохання вам і щастя вічного”.
  • “Ви супер красиві, щасливого вам життя”.
  • “Гарна пара”.
  • “Головне, що ви щасливі”.
  • “Ви супер красиві. Міцного вам кохання”.

Популярне

Схожі статті

“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.