Сир ще не був таким смачним. Такого рецепта не знайти навіть у ресторані: готувати за раз не менше 2 порцій

Часом потрібен ситний, смачний і водночас простий перекус. Сьогодні ми підготували саме такий рецепт. Ці щільні сирні палички можна подавати на сніданок, полуденок або навіть брати в дорогу.

Для приготування цієї страви знадобиться:

  • Сир – 300 грамів
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Борошно пшеничне – 3-4 столові ложок
  • Розпушувач – 1/4 чайної ложки
  • Олія рослинна – 50 мілілітрів
  • Сметана – 2 столові ложки

Для початку викладіть сир у глибоку ємність: миску або салатник. Його можна використовувати будь-якої жирності. Потім вбийте туди ж куряче яйце і всипте цукровий пісок і сіль. Ретельно розітріть усе це виделкою. Далі викладіть сметану і ще раз добре перемішайте. Додайте в миску пшеничне борошно вищого ґатунку та розпушувач. Далі вмішайте їх у сирну масу.

Тепер замісіть не надто круте тісто і розділіть його на рівні частини. Кожну з них скачайте на робочій поверхні в джгут і наріжте його на палички довжиною приблизно 7-8 сантиметрів. Пам’ятайте про те, що надалі вони стануть повітряними, пористими, тому товщину варто робити меншу.

Ніжні сирні палички
Ніжні сирні палички

Далі прогрійте олію в сковороді та викладіть у неї отримані сирні заготовки. Намагайтеся викладати так, щоб між ними залишалося трохи місця. Тепер обсмажте на помірному нагріванні приблизно 2-3 хвилини до рум’яності. Потім акуратно переверніть на інший бік і обсмажте таку ж кількість часу.

Якщо рум’яність здасться недостатньою, можна обсмажити і з боків. Викладіть сирні брусочки із золотистою скоринкою на тарілку і подайте до столу гарячими разом зі сметаною, густим йогуртом, варенням або ж із джемом. Звичайно, не можна забувати про гарячий чай. Така випічка може не черствіти кілька днів.

Щільні та пишні сирні палички готові!

Популярне

Схожі статті

Онука Софії Ротару показала модний подарунок за 32 тисячі гривень, який сподобався її бабусі-співачці (ФОТО)

Софія Ротару зникла з українського інфопростору, проте її онучка Соня, яка мешкає у США, активно веде свій блог, який підтримує народна артистка.

Рецепт із серії “Все змішав і в духовку”: ароматне печиво на сметані, яке готується 15 хв – випічка до чаю

Що може бути смачніше за домашню випічку, яка приготована зі старанням та любовʼю? Пропоную вам рецепт смачного та ароматного домашнього печива, яке підкорить всіх, хто спробує.

46-річна Євгенія Власова має 19-річну доньку від продюсера: чому ніколи не показує, як виглядає Ніна

Євгенія Власова й сама надовго зникає з інформпростору, а потім несподівано виринає, і свою доньку ретельно приховує від широкого загалу. Чому співачка не показує 19-річну Ніну?