facebook

Чи могла Аліна Гросу вийти заміж за росіянина вдруге: всі факти, які вказують на Романа Полянського

Українська співачка Аліна Гросу нещодавно зізналася, що вдруге вийшла заміж. Незважаючи на те, що артистка приховує свого чоловіка, в Мережі все одно дізналися правду.

Українська співачка Аліна Гросу, незважаючи на свій молодий вік, вже двічі встигла вийти заміж. Вперше дівчина побралася з російським бізнесменом Олександром Комковим у 2019 році. Вони зіграли казкове весілля в Італії, та вже через 4 місяці розлучилися. Причиною розлучення стала зрада хлопця. За словами Гросу, Олександр виявився не бізнесменом, а звичайним альфонсом і коли він знайшов більш багату жінку, то покинув Аліну.

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Як виглядає перший чоловік Аліни Гросу

Та і сама Гросу довго не страждала за колишнім. Вже за пів року після розлучення співачка представила публіці нового коханого – російського актора Романа Полянського, який старший за неї на 12 років. Чоловік навіть заради Аліни переїхав з москви до Києва. Вони транслювали своє кохання в соціальних мережах, давали спільні інтерв’ю і навіть випустили разом пісню.

Аліна Гросу довго зустрічалась із російським актором Романом Полянським
Аліна Гросу довго зустрічалась із російським актором Романом Полянським

Та після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу різко припинила згадувати про свого коханого в Мережі і публікувати фото. Фоловери припустили, що Гросу і Полянський розійшлися ймовірно через різні політичні погляди. Та сама Гросу взагалі не коментувала стосунки з Романом, а також на пряму не підтверджувала, що вона з ним розійшлася.

Поки прихильники думали, що серце Гросу вільне, дівчина встигла вийти заміж вдруге. Так, в лютому 2024 року дівчина зізналася про це у своєму Інстаграм-блозі і показала фото з весілля, яке пройшло в США.

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж

На всіх знімках, що опублікувала Гросу, обличчя нареченого не видно. Та прихильники впевнені, що нареченим є той самий Роман Полянський.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
Аліна Гросу вдурге вийшла заміж

Дійсно, якщо зрівняти нареченого на фото з Полянським, то можна припустити, що це одна і та ж людина. У них однаковий зріст, статура, зачіска, колір волосся і борода.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
Аліна Гросу вдурге вийшла заміж

І хоча все є очевидним, сама Гросу наразі продовжує приховувати свого другого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?