facebook

Цей картопляний салат з’їдають першим: 30 хвилин + доступні продукти. Секрет у заправці. Покроковий рецепт

Розповідаємо, як приготувати дивовижно простий, але смачний і поживний салат із картоплею та іншими доступними інгредієнтами. Обов'язково спробуйте!

Пропонуємо вашій увазі картопляний салат, заправлений особливим соусом на основі майонезу, гірчиці та спецій. Рецепт доволі простий і швидкий у приготуванні, тому з ним справиться навіть новачок на кухні. Такий салат чудово пасуватиме як гарнір до м’ясних страв або як самостійна страва. Картопля гарно поєднується з різними продуктами, якими — читайте нижче.

Інгредієнти

  • Картопля – 700 г
  • Яйця – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 50 г
  • Селера – 1 стебло
  • Мариновані огірки – 50 г
  • Зелена цибуля – 10 г

Для заправки

  • Майонез – 5 ст. ложок
  • Гірчиця – 2 ч. ложки
  • Оцет яблучний або лимонний сік – 1 ст. ложка
  • Паприка солодка – 0,5 ч. ложки
  • Сіль – до смаку
  • Перець чорний мелений – до смаку
Цей картопляний салат з'їдають першим
Цей картопляний салат з’їдають першим

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні продукти. Спочатку потрібно відварити яйця на твердо (8-10 хвилин після закипання води) та залишити в холодній воді.

Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками, як на фото. Перекласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на плиту. Довести до кипіння й варити 7-10 хвилин. Посолити та перемішати. Коли картопля буде м’якою, злити воду та залишити повністю охолоджуватися.

У салатник перекласти картоплю та додати яйця, нарізані невеликими кубиками. Подрібнити ріпчасту та зелену цибулю, додати в салатник. Селеру та мариновані огірки нарізати дрібними кубиками й також додати до всіх компонентів.

В окремій мисці поєднати майонез, гірчицю, солодку паприку, чорний мелений перець, сіль до смаку і яблучний оцет (можна замінити лимонним соком). Перемішати інгредієнти ложкою до однорідного стану. Заправити салат готовим соусом, добре перемішати та подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?