facebook

Як це смачно! Їмо цю страву навіть вночі: легкий і смачний рецепт для схуднення за 10 хвилин

Запіканка за цим рецептом виходить не лише дуже смачною, а й низькокалорійною. Її можна спокійно їсти навіть на ніч і не турбуватися за власну фігуру.

Дехто вважає, що корисна їжа смачною не буває. Та це не так! Існує безліч рецептів смачних та низькокалорійних і корисних страв. Їх потрібно їсти не лише на схудненні, а зробити корисну їжу основою свого повсякденного харчування. Тоді ви помітите, як покращилося ваше самопочуття та з’явилася легкість.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний і корисний рецепт капустяної запіканки з м’ясом. Страва виходить дуже смачною і соковитою.

Необхідні інгредієнти:

  • філе курячого стегна – 650 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • молода капуста – 500 г;
  • помідор – 1 шт;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Для заливки:

  • вода – 100 г;
  • сметана – 100 г;
  • моцарела – 150 г;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

М’ясо нарізаємо невеликим кубиком і перекладаємо у миску. Додаємо до курки сіль, перець та улюблені спеції. Для цієї страви ідеально підійде паприка, сухий базилік і хмелі-сунелі. Також додаємо до м’яса нарізану кубиком цибулину. Все ретельно перемішуємо і залишаємо м’ясо маринуватися 30 хвилин.

Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м'яса
Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м’яса

Підготуємо овочі. Капусту шинкуємо тонкою соломкою, присолюємо та злегка обминаємо рукою. Моркву натираємо на крупну тертку і додаємо до капусти.

Беремо форму для випікання і змащуємо її олією. На дно форми викладаємо м’ясо з цибулею та рівномірно розподіляємо. Далі викладаємо капусту з морквою і також рівномірно розподіляємо.

Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м'яса
Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м’яса

Помідор нарізаємо півкільцями і викладаємо на запіканку. Готуємо заливку. Для цього змішуємо воду зі сметаною і додаємо половину всього натертого сиру. Заливку солимо, перчимо і перемішуємо. Заливаємо цією сумішшю запіканку.

Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м'яса
Рецепт смачної низькокалорійної запіканки з капусти і м’яса

Ставимо запіканку у духовку і випікаємо при температурі 190 градусів 40 хвилин. Після цього посипаємо запіканку сиром, що залишився і випікаємо ще 10 хвилин.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.