facebook

Жіноче царство Брежнєвої зібралося у повному складі: як виглядають мама й три сестри ексдружини Меладзе

Чутки, що Віра Брежнєва вивезла свою численну рідню з країни, ходять давно. Тепер надійшло підтвердження. Зірка зустрілася з мамою та трьома сестрами, але не в Україні.

Днями мама Віри Брежнєвої відзначила 72-річчя. З цієї нагоди співачка зібрала іменинницю та трьох своїх сестер в сонячній Італії. Тамара Галушка з доньками перебуває там на відпочинку, а заразом і день народження зустріла в тісному родинному колі.

Вони прибули туди за кілька днів до 8 червня. А в цей день іменинниця отримала букет для “найпрекраснішої мами”. Звісно, не обійшлося без сімейного фото на пам’ять, де матусю посадили по центру, а всі чотири доньки розсілися по боках.

Віра Брежнєва зустрілася з мамою та сестрами на відпочинку в Італії

Задля такого моменту всі вбралися в худі з промовистими написами англійською. Матусин лук прикрасили словом “материнство”, а її чотирьом донькам – “сестринство”. Як дуже вони схожі одна на одну!

Схоже, Тамарі Галушці не давить вантаж прожитих років. Жінка вправно порається з велосипедом, насолоджуючись гарними італійськими краєвидами. Віра прихопила з собою на відпочинок собачку, якого залюбки вигулює на свіжому повітрі.

Віра Брежнєва зустрілася з мамою та сестрами на відпочинку в Італії

У дівчаток знайшовся вільний час, щоб позайматися йогою та відвідати процедури краси. Тож час спливає дуже швидко. Колись Лайма Вайкуле наголошувала, що Віра вивезла своїх близьких до Прибалтики. Якщо ця інформація не застаріла, значить, невдовзі всі повернуться туди ж.

От тільки Брежнєва навряд чи супроводжуватиме матусю та сестричок, адже продовжує гасати світом, немов живчик. Ще зовсім недавно проводила час зі Світланою Тарабаровою в Україні. А перед цим відзначала 10-річчя бутика в Польщі. Куди доля занесе зірку завтра, можемо лише гадати.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.