Актриса “Дизель шоу” Вікторія Булітко вперше показала, як виглядає її батько: “Ксерокопія, тільки без вусів”

З нагоди Дня батька багато зірок привітали найближчих родичів, які допомогли їм з'явитися на світ. Не стала виключенням й Вікторія Булітко з "Дизель шоу", яка як дві краплі води схожа на татуся.

Підрахувати, у скількох проєктах – гумористичних і не дуже – брала участь Вікторія Булітко, доволі складно. З 2015 року ми знаємо її як акторку “Дизель шоу” та співачку гурту METELyK, в якому виконавиця співає разом із нареченим Кирилом Поповичем.

У Віки ціла купа нагород і відзнак. Усіма висотами, яких вдалося досягнути в житті, зірка завдячує своєму татусю, який навчив її бути сильною. З нагоди Дня батька Булітко показала у своєму Інстаграм-акаунті, як виглядає родич.

Вікторія Булітко показала тата

Схожість між татом і донею очевидна. Хіба що у чоловіка є вуса та борода. Вікторія подякувала близькому родичу за те, що “виростив саме такою та навчив виживати у цьому світі”.

Купа підписників поставила вподобайку під цим постом. Не залишився осторонь й колега по сцені Євген Сморигін. Довгий час глядачі “Дизель шоу” вважали Женю та Віку подружжям, оскільки вони частенько грали сценки у ролі чоловіка та дружини.

Вікторія Булітко показала нареченого

Натомість згодом з’ясувалося, що Сморигін має іншу дружину-українку та трьох діточок. Вікторія поки що незаміжня. Але у Булітко ще все попереду. Коханий Кирило, з яким вони живуть разом кілька років поспіль, уже зробив зірці пропозицію руки й серця.

Сталося це 25 січня, коли Вікторія відзначала день народження. Закохані чудово провели день разом у різних розвагах. А вже під самий вечір Попович підніс іменинниці коробочку з обручкою, почувши у відповідь жадане: “Так!”

Про дату весілля заручені поки не сповіщали широкому загалу. Натомість частенько виходять в ефір Ютуб-каналу з кліпами на власні композиції. Тож на цих відео можна чудово розгледіти обранця Вікторії Булітко.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.