Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина: “Грузили подарунки в 2 машини”

На днях син Віктора Павліка і Каті Репяхової Михайлик відсвяткував свій третій день народження. Зіркові батьки влаштували грандіозне свято на честь іменинника.

15 червня свій третій день народження відсвяткував молодший син відомого українського артиста Віктора Павліка Михайлик. Молода дружина Павліка Катя Репяхова щороку відзначає день народження сина, та цього року зіркові батьки зробили грандіозне свято для Михайлика.

Так, свято до дня народження проходило у заміському ресторані з великою терасою. Святкування було у морському стилі, з великою кількістю розваг, конкурсів та забав для малечі. Були дитячі аніматори у веселих костюмах, музика, розкішний фуршетний стіл та багато інших цікавинок для присутніх. Гостей, до слова, було багато, а також було багато дітей на святі.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

У своєму Інстаграм-блозі Катя Репяхова поділилася кадрами зі святкування, з яких видно, що подія пройшла весело і яскраво.

Життя моє, зроблю для тебе найкраще дитинство

, – написала Катя.

Також мама іменинника показала, скільки йому подарували подарунків і зізналася, що вантажили всі пакунки вони аж у 2 автомобіля.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

За словами Каті, свято пройшло саме так, як вона мріяла.

Нагадаємо, Михайлик – четвертий син Віктора Павліка від молодої дружини, з якою він побрався у 2020 році. Дружина Павліка Катя Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, де відкрито розповідає про особисте життя зі співаком, а також про їхнього сина. Так, Катя і не приховує, що 3-річний Михайлик має невелику затримку у розвитку. Блогерка зізнається, що хлопчик зовсім не говорить. При цьому Репяхова робить все, аби її син видужав і заговорив.

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження
Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина

Михайлик ходить на різноманітні розвиваючі заняття, у садочок, а також у басейн. Крім того, дружина Павліка весь час консультується з лікарями, щодо сина. Наразі хлопчику не ставили жодних серйозних діагнозів.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.