facebook

Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України: з 7 років живе у Великобританії в іншій родині

Син української співачки Тіни Кароль майже все своє свідоме життя живе у Великобританії. При цьому артистка запевняє, що 15-річний Веніамін рано, чи пізно повернеться в Україну.

Українська співачка Тіна Кароль має 15-річного сина, який виріс не поряд з нею. Так, коли Веніаміну було 7 років, Кароль відправила сина навчатися і жити у Лондон. Співачка зізнається, що це рішення їй далося дуже складно, та вона зробила так, як цього хотів її померлий чоловік Євген Огір.

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, де та як навчається її син Веніамін Огір
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Навчається син Кароль у престижній приватній лондонській школі. Варто відзначити, що хлопець має високі успіхи у навчанні. Кароль неодноразово хизувалася у Мережі тим, що її син – відмінник. Так, за словами Кароль Веніамін знає досконало не лише англійську та українську мови, а й французьку та іспанську. Крім того, Веніамін займається музикою, грає на фортепіано, а також танцює бойовий гопак.

Тіна Кароль рідко бачить єдиного сина Веніаміна
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Звісно, престижне навчання у Лондоні має свої плюси та мінуси. Найбільший мінус – те, що Тіна Кароль бачить свого сина досить рідко. Так, Веня приїжджає в Україну на канікули та свята, та більшість часу мама та син живуть далеко один від одного.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Тіни Кароль її прихильники поцікавились, як поживає її син. Співачка вирішила відповісти на це питання і показавши фото підрослого Веніаміна, додала, що скоро він приїде додому.

Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Очевидно, Веніамін збирається приїхати в Україну на час літніх канікул, а не назавжди.

Варто відзначити, що ще раніше в інтерв’ю Кароль запевняла, що її син рано, чи пізно все повернеться в Україну.

Він все одно повернеться, те, як я це відчуваю, в Україну, дуже скоро насправді

, – сказала Тіна Кароль програмі “Зірковий шлях” у 2021 році.

При цьому Тіна зізнається, що хоч їй і складно через те, що син живе не з нею, вона відчуває, що зробила правильний вибір. За словами співачки, вона виховує у хлопця лідерські якості і не хоче, щоб він був “маминим синочком”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.