Служителі здоров’я потрудились на славу: як виглядає Олег Винник після 2-річного лікування у Німеччині

Відомий український співак Олег Винник останнім часом із невеликим бажанням показується на публіці. Втім, у мережу таки потрапили найсвіжіші світлини артиста.

Як відомо шанувальникам популярного українського артиста Олега Винника, він переїхав зі своєї рідної країни після 24 лютого. За особистим зізнанням артиста, яке він зробив в інтерв’ю влітку минулого року, покинув Батьківщину він не просто так.

Співакові довелось переїхати за кордон для того, аби пройти курс лікування. У розмові з журналісткою Олег Винник розповів, що страждає на рідкісне захворювання, називати яке не хоче. Німецькі лікарі протягом декількох років займаються лікуванням артиста.

Як зараз виглядає Олег Винник

Торік шанувальники відзначили – зовнішність їхнього кумира говорить про те, що з його здоров’ям не все добре. На думку публіки, Олег Винник мав чималі мішки під очима та загалом виглядав втомленим і майже замученим.

У мережі з'явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування
У мережі з’явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування

Втім, тепер справи артиста налагоджуються – принаймні так можна сказати з його зовнішнього вигляду. Не так давно голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон поділилась світлинами, які зробила у Німеччині. На кадрі позував і відомий співак.

Артист усміхався на камеру. На опублікованому фото можна було побачити, що обличчя Винника посвіжішало, його усмішка стала ширшою, а з-під очей зникли синці та мішки. Знаменитість відростив волосся, але іміджу не змінював.

У мережі з'явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування
У мережі з’явились світлини Олега Винника та стало відомо, як він виглядає після лікування

Можна припустити, що лікарям вдалось нормалізувати стан здоров’я відомого українського артиста. Хоча сам Олег Винник нічого так і не розповідає, шанувальники не припиняють і все намагаються дізнатись про те, що ж сталось з їхнім кумиром.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.