Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Світлана Тарабарова

Співачка вже давно є пізнаваною за неприродно яскравим рудим волоссям. Світлана не відмовилася від трендового кольору навіть під час вагітності, запевняючи, що фарба абсолютно нешкідлива.

Зірки, що мають руде волосся

Tarabarova наголошує, що таким забарвленням локонів несе аудиторії посил на добро. Саме такий непопулярний продукт в епоху випнутих дуп та накачаних губ Світлані вдалося протягнути в маси завдяки яскравому кольору, якого ніхто, як не старалися, більше не зміг повторити.

Геля Зозуля

Співачці не треба нікому нічого доводити, оскільки має від природи не дуже яскравий, але рудий колір волосся. А от ім’я молодій артистці прийшлося собі придумувати. Взяла скорочене від власного – Ангеліна. Здається, не прогадала.

Зірки, що мають руде волосся

Перша ж пісня артистки “КоляГаля”, присвячена бабусі та дідусю, знайшла своїх шанувальників. Зозуля дійшла вже того рівня, що в її кліпі на композицію “Бавовна” знявся Тарас Цимбалюк.

Вікторія Булітко

Як і Тарабарова, акторка “Дизель-шоу” час від часу фарбує волосся у вогняно-рудий відтінок. Глядачі вже звикли бачити Вікторію саме в такому кольорі, вважаючи його “рідним”.

Зірки, що мають руде волосся

Лише зрідка Булітко переходить на блонд чи фарбується у попелясті відтінки, але потім знову повертається до улюбленого рудого.

Оксана Жданова

Акторка завжди виділяється на телеекрані завдяки нестандартному кольору свого волосся. Він у неї яскраво-рудий і природний. Фарбувати нічого не потрібно.

Зірки, що мають руде волосся

Щойно глядачі побачили серіал “Дворняжка Ляля”, як назавжди запам’ятали молоду виконавицю й більше ні з ким іншим не плутають.

Популярне

Схожі статті

“То коханці чи просто колеги?”: чи був роман в Олі Цибульської з Дзідзьо, а в Могилевської з Владом Ямою

Були часи, коли Цибульська з Дзідзьо частенько співали разом, а Наталія Могилевська виходила з Владом Ямою на паркет. Але й досі немає ясності в питанні – зірки лише співпрацювали чи мали стосунки.

“Троянди не лише для краси, але й для насолоди”: готую варення з пелюсток. Гості куштують і нахвалюють

Трояндами можна не лише милуватися, але й зварити з них варення. Звісно, якщо вони чайні. Такі солодощі підійдуть не лише для домашніх посиденьок. Їх не соромно й гостям подати.

“Заміжня, та весь час одна”: Дар’я Легейда 3 роки заміжня, але з чоловіком Дмитром Совою майже не жили разом

Дар'я Легейда у серпні відзначатиме 3-річчя подружнього життя. Але що це таке насправді, акторка поки що не усвідомила, оскільки по суті з чоловіком поряд увесь цей час майже не була.