“В мене боліла нога до коліна”: Дружина Віктора Павліка травмувалась на пляжі за кордоном та показала як

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розказала у своєму блозі, як отримала травму під час відпочинку на морі та розповіла історію, як все сталось.

Українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова, дружина відомого співака Віктора Павліка, повідомила у своєму блозі, що отримала серйозну травму на нозі.

Під час відпочинку в Ізраїлі, разом з маленьким 3-річним сином та матусею, дівчина випадково травмувала палець на нозі, коли перебували на пляжі. Спочатку це здавалось простим забієм, який нічого страшного не несе, палець просто опух.

Але далі стався ще один неприємний інцидент, який також завдав шкоди нозі – саме тому забою. Маленький Михайло, син зірки, грався та випадково впустив дуже важкий стілець – який потрапив на ногу матусі, зробивши ще гірше. Після цього Катерині стало надто зле.

Дружина Віктора Павліка травмувалась під час відпочинку
Дружина Віктора Павліка травмувалась під час відпочинку

Катерна коментує, що це був неймовірний біль в нозі, який передавався до самого коліна. Дівчина настільки погано себе почувала, що довелось скасувати всі плани на наступний день та вона скасувала всі свої консультації.

У своєму блозі зірка розповіла історію, як все відбулось та показала фотографії самої травмованої ноги – зараз жінка відпочиває та оговтується від пережитого болю. Але після отриманної травми зірка розповідала, як почувала себе не добре, в неї була нудота та дуже кружилась голова.

“Коли ми були на пляжі я ушибла палець на нозі. Він опух. Вчора Міша бісився і впав зі стула. Важкий стул полетів мені прямо на той самий палець. В мене боліла нога до коліна. Дуже сильно”.

Дружина Віктора Павліка травмувалась під час відпочинку
Дружина Віктора Павліка травмувалась під час відпочинку

Вже декілька тижнів родина перебуває за кордоном та насолоджується узбережжям теплого моря в Ізраїлі. Катерина публікувала спільні відео з сім’єю, де вони разом знаходяться в аеропорту та чекають на свій рейс літака. Цей допис дівчина підписала, що сім’я – найдорожче, що є у нашому житті. Тому у блозі самої зірки її рідні з’являються доволі часто, особливо маленький син Міша.

Наступні дні зірка ділилась своїм відпочинком із маленьким сином у своєму блозі та показувала, як вони проводять час на узбережжі моря, прогулюючись білосніжним пісочком, красивим заходом та хвилями Середземного моря.

У коментарях глядачі зазначають, що маленький син почувається добре та дуже веселий на фотографіях матусі, що відпочинок маленькому синові йде на користь.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.