“Не хочу бути худою чи накачаною”: Аніта Луценко після 40 років щодня їсть десерт і “трошки вуглеводів”

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла про свої роздуми щодо фігури та харчові звички, які допомагають їй підтримувати спортивний стан.

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко з самого дитинства була тісно пов’язана зі спортом. Про це знаменитість розповіла у новому інтерв’ю для видання “Таблоїд”. У розмові з журналістами зірка розповіла про власну професію та прочинила завісу на власні харчові звички.

Луценко про свою фігуру

Так, наприклад, тренерка зізналась – в її раціоні можна знайти смаколики, які багато хто може вважати не такими вже й корисними. Мова йде про макарони із сиром. Аніта Луценко зізналась, що це її улюблена страва з самого дитинства.

Втім, додала знаменитість, вивчаючи правила та медичні поради з харчування, вона дійшла до думки, що таку страву варто вживати із достатньою кількістю білків. Тому свій улюблений смаколик вона “розбавляє” креветками, білим м’ясом або тунцем у власному соку.

Аніта Луценко чесно розповіла про те, що думає про власну фігуру та як харчується в житті
Аніта Луценко чесно розповіла про те, що думає про власну фігуру та як харчується в житті

Разом із тим, в інтерв’ю Аніта Луценко зізналась, що не може прожити без спорту – принаймні 5 хвилин зарядки та занять йогою мають бути кожного дня. За словами зірки, без них вона відчуває себе “дерев’яною”.

Проте, додала тренерка, вона проти моди, коли люди надто обмежують себе в їжі та не вилазять зі спортивної зали, виснажуючи організм. Луценко впевнена – в Україні гіперболізоване поняття ідеальної фігури, а тому через такі упередження багато людей страждає.

Аніта Луценко чесно розповіла про те, що думає про власну фігуру та як харчується в житті
Аніта Луценко чесно розповіла про те, що думає про власну фігуру та як харчується в житті

Сама Аніта Луценко інколи ловить себе на думці, що ніби хоче обмежити себе у харчуванні. Втім, тренерка не дозволяє чужим очікуванням впливати на її власне ментальне здоров’я та одразу себе зупиняє.

“Я не хочу бути худою чи накачаною – я хочу бути нормальною і здоровою фізично та ментально”, – прокоментувала знаменитість і додала, що вона ставить на перше місце виключно власний стан.

За словами тренерки, вона бачила достатньо випадків, коли жінки й чоловіки втрачали здоров’я через внутрішній конфлікт, а тому для себе зірка давно зробила висновки та розставила пріоритети.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.