facebook

Зріст і форми як у Барбі: Оля Полякова показала, як засмагає на пляжі – дала фору Каті Осадчій (Фото)

Співачка Оля Полякова показала, як зараз виглядає її фігура. У 45 років артистка активно займається спортом і слідкує за харчуванням, тому має відмінну фізичну форму.

Співачка Оля Полякова завжди робила акцент на своїй зовнішності. Концертні наряди артистки досить відкриті і яскраві, а на публіку вона виходить тільки у коротких сукнях. Це й не дивно, адже Поляковій дійсно є що показати. Співачка має розкішні довгі ноги, підтягнуту фігуру та плоский живіт. Дивлячись на Олю, важко повірити, що їй 45 років і вона мама двох дітей.

Оля Полякова розповіла, через що різко схудла й досягла ідеальних розмірів. Скриншот фото з Мережі
Оля Полякова показала свою фігуру на пляжі

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Полякова опублікувала пляжні фото. На першому знімку співачка позувала у купальнику, окулярах та капелюсі. На другому фото Оля була одягнена у коротку білу сукню, а на голові у неї був все той же капелюх.

Оля Полякова показала свою фігуру на пляжі
Оля Полякова показала свою фігуру на пляжі

Один капелюх – два стилі, який більше пасує?

, – запитала співачка у прихильників.

Користувачі Мережі виразили своє захоплення співачкою у коментарях і відмітили, що вона чудово виглядає.

Ось, що пишуть коментатори:

“Пасують обидва стилі. Бо ж у першому Ви з перчинкою, а в другому ніжна та тендітна, немов квіточка “;

  • “Ну Красуня наша Українська!”;
  • “Завжди як королева”;
  • “Ви дуже гарна жінка”;
  • “Ти на всіх світлинах неперевершено прекрасна!”;
  • “На другому фото дуже красива!”;
  • “Просто Богиня!”

Варто відзначити, що така фізична форма дається Поляковій не просто. Співачка повинна ретельно слідкувати за своїм способом життя, щоб мати гарний вигляд. Так, артистка регулярно займається з тренером у залі. Також Оля практикує ранкові пробіжки і робить вправи самостійно.

Звісно, важливим елементом підтримання гарної фізичної форми є харчування. Полякова любить готувати смачненьке і любить смачно поїсти. Та співачка обмежує свої порції і не вживає солодощів та фаст-фуду.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?