Оладки з кабачків, а смачніше дерунів: “Сусідка дала свій секрет, як правильно терти!”. Все літо готую!

Кабачкові оладки стають в рази смачнішими, якщо їх приготувати по особливому рецепту з сиром. Вони виходять дуже ніжними і мають більш яскравий та виражений смак.

Кабачкові оладки – страва, яку обожнюють і дорослі і діти. В сезон кабачків, мабуть, кожен робить ці оладки і їсть їх із задоволенням як на сніданок, так і на вечерю.

Та кабачкові оладки стануть в рази смачнішими, якщо до них додати один цікавий інгредієнт, а саме – твердий сир. Спробуйте так приготувати і ви будете вражені смаком.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • твердий сир – 100 г;
  • яйця – 2 шт;
  • борошно – 4 ст.л;
  • часник – 1 зуб.;
  • зелень;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Кабачки потрібно натерти на дріній тертці. Обирайте молоді кабачки, а якщо вони вже більш зрілі, то очистіть їх від шкірки.

1 цибулину потрібно натерти на дрібній тертці, або перебити до стану пюре у блендері Додаємо цибулю до кабачка. Туди ж нарізаємо дрібно зелень і вичавлюємо зубчик часнику. Якщо ви не любите смак та аромат часнику, його можна не додавати.

Твердий сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до інших інгредієнтів. Далі додаємо яйця і добре вимішуємо.

У кабачкову масу додаємо сіль, перець за смаком і борошно. Розмішуємо все до утворення однорідного кабачкового тіста.

Рецепт дуже смачних кабачкових оладок з сиром
Рецепт дуже смачних кабачкових оладок з сиром

Розігріваємо пательню з олією і смажимо оладки на середньому вогні з двох сторін до золотистості. Готові кабачкові оладки викладаємо на миску застелену паперовим рушником, щоб прибрати зайвий жир.

Подаємо кабачкові оладки гарячими разом зі сметаною. Втім, варто додати, що такі оладки смачні навіть тоді, коли вони повністю холодні. Саме тому їх можна брати з собою в якості перекусу на роботу, давати дітям у школу, або брати з собою на пікнік.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Викладачка з вокалу послухала реальний спів Полякової, Огнєвіч, Саніної і Кароль наживо: хто її засмутив

Викладачка з вокалу Юлія Юрченко уважно дослухалася до популярних виконавиць і дійшла висновку, що "лажають усі". Розберімося, що не сподобалося у живому співі професіоналці.

5 жінок з простих родин, які стали дружинами багатих “шейхів”: Камалія, Санта Дімопулос, Аліна Жеваго й інші

Вони народились у простих родинах, але стали відомими та багатими. Комусь пощастило вийти заміж, а хтось власноруч побудував кар'єру. Але є в них дещо спільне.

Як виглядає мама Марії Яремчук: це друга дружина Назарія Яремчука, яка живе у Чернівцях. Фото жінки

Вона вийшла заміж за легендарного українського співака та народила від нього доньку, яка пішла стопами свого батька. А ось що відомо про неї – жінку, яка присвятила рідним життя?