Чого не вистачає 45-річній Маші Єфросиніній на відпочинку в Іспанії з дітьми: це зовсім не чоловік Тимур

Маша Єфросиніна врешті об'єдналася з дітьми та мамою під сонячним небом Іспанії. Та радіти відпочинку довго не довелося. Блогерка розповіла, чого їй бракує на курорті. Це не Тимур Хромаєв.

45-річна Маша Єфросиніна поділилася світлинами з іспанського відпочинку. Ще й загадала загадку підписникам свого Інстаграм-акаунту, поцікавившись:

“Я просто фізично сумую за?”

Оскільки телеведуча перебуває на курорті з дітьми та мамою, а благовірного Тимура Хромаєва, який служить у лавах ЗСУ, більшість людей дійшла висновку, що Маші бракує саме інтиму.

Маша Єфросиніна розповіла, чого їй бракує на іспанському курорті

Єфросиніна зауважила, що раніше з нею подібного ніколи не траплялося. А зараз відбулося щось незрозуміле. Та правда виявилася не такою романтичною, як усі гадали. Насправді Маша страшенно сумує за спортивними вправами.

Хоча незрозуміло, що заважає знаменитості вбратися у спортивний лук і трішки порухатися там, де нині перебуває? Певно, Єфросиніна так і вчинила. Тож на наступній світлині ми вже бачимо зірку в обтислому топі та вкорочених лосинах із гантелями в руках.

План до 45-річчя Маша Єфросиніна не виконала

Перерва у заняттях фітнесом у ведучої була, коли почалося повномасштабне вторгнення. Тоді було не до відвідин спортзалу. Маша навіть не могла нічого їсти, тому страшенно схудла. Нині прийшла в норму, тож за відсутності благовірного здатна влаштовувати “антисе*с вечірки” з подругою.

А фігурою знаменитість вдоволена не повністю. Торік восени Єфросиніна звернула увагу на свою дубцю. Поставила за мету підкачати до 45-річчя. Але з цього нічого не вийшло. “Прєлєсті мрії” не вдалося досягнути. Попереду піввіковий ювілей, тож можна за ці кілька років урешті досягти бажаного.

Популярне

Схожі статті

Хто із зірок відмовився від громадянства України, а хто навпаки — отримав: Лорак, Повалій, Лопес, Сморигін

Коли знаменитості, роблять вибір на користь або проти своєї батьківщини, це викликає в суспільстві бурхливі дискусії. Розгляньмо на прикладі відомих особистостей, як вони обирали свій шлях.

“Вчусь на власних помилках”: Ахтем Сеітаблаєв розповів Славі Дьоміну про власні зради та стосунки з жінками

Ахтем Сеітаблаєв – відомий актор і режисер, чия творчість відгукнулась в серцях тисяч глядачів. Проте по за сценою та знімальним майданчиком він — звичайна людина з власними проблемами й помилками.

Шикарний десерт з варення та глазурі без додавання масла: готую щонеділі, а чоловік благає, щоб кожного дня

Така випічка без масла дивує своєю ніжністю. Ви тільки уявіть поєднання пісочного тіста, кисло-солодкого варення та свіжого аромату лимонної глазурі!