facebook

“М’ясні” котлети з кабачків. Свекруха їла за дві щоки та подумала, що вони з молодої курки

Кабачкові котлети за цим рецептом виходять нереально смачними, ніжними і соковитими. За смаком вони нагадують курячі, але мають більш яскравий смак.

Кабачки – універсальний овоч, з якого можна готувати безліч страв. Їх можна просто посмажити, а можна зробити оладки, чи навіть замаринувати. Також з кабачків можна зробити котлети.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт кабачкових котлет, які виходять смачніші, ніж м’ясні. Обов’язково приготуйте такі котлети і ви будете вражені результатом.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • картопля – 2 шт;
  • сир сулугуні – 100 г;
  • зелена цибуля – пучок;
  • яйця – 2 шт;
  • манна крупа – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Кабачок натираємо на крупній тертці і відтискаємо від соку. Картоплю також натираємо на крупній тертці, відтискаємо від соку і перекладаємо до натертих кабачків.

Моркву тремо на крупну тертку і додаємо до інших натертих овочів. Зелену цибулю дрібно кришимо і відправляємо до інших інгредієнтів. Туди ж додаємо натертий твердий сир. Краще обирати сулугуні або моцарелу.

Рецепт соковитих кабачкових котлет з сиром на перекус, обід або вечерю
Рецепт соковитих кабачкових котлет з сиром на перекус, обід або вечерю

Все перемішуємо і додаємо яйця, сіль і перець. Знову все ретельно перемішуємо. Далі до овочевого фаршу всипаємо манку і знову розмішуємо. Залишаємо овочевий фарш на 20 хвилин, щоб манка набухла.

Через 20 хвилин формуємо з отриманої суміші круглі котлетки і обсмажуємо їх на олії з двох сторін. Смажити потрібно на середньому вогні, кришкою не накриваємо.

Рецепт соковитих кабачкових котлет з сиром на перекус, обід або вечерю
Рецепт соковитих кабачкових котлет з сиром на перекус, обід або вечерю

Готові котлетки найкраще смакують у гарячому вигляді. Їх смачно поєднувати зі сметаною, чи іншими соусами, які вам подобаються. Та кабачкові котлети залишаються смачними навіть після того, як охолонуть. Тому їх можна брати з собою в якості перекусу на роботу, чи у школу.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.