Акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко неабияк здивувала, з ким відпочиває на морі: “Дідусь – то мій хахаль”

Яна Глущенко з "Дизель шоу" знову навідалася до Болгарії. На цей раз узяла з собою синочка Тамерлана. А ще поряд сивочолий чоловік, якого фани визначили як "хахаля" гумористики.

Напевно, переглядаючи кумедні сценки з Яною Глущенко в “Дизель шоу”, більшість підписників не в курсі, хто є чоловіком акторки. Тому й сприйняли відпочинок на болгарському узбережжі з сином та дідусем за сімейну ідилію.

Насправді ж Яна ще 7 років тому вийшла заміж за Олега Збаращука, який теж працює в “Дизель студіо”. Як і годиться комікам, весілля зіграли в Одесі 1 квітня в проміжку між двома концертами.

Яна Глущенко показала хахаля

Родичі не зрозуміли пару – таке серйозне рішення і така смішна дата. Тоді губернатором області був Мікаел Саакашвілі, який організував послугу “шлюб за годину”. Отак експрес-методом й побралися в маленькій українській хатині.

Попросили дівчину, яка їх розписувала, зачитати текст, який зазвичай говорить Глущенко, коли грає роль реєстраторки шлюбів. То всі присутні з перших слів ледь не попадали від реготу. Поряд у той день були лише колеги та батьки. Інших гостей не запрошували.

Як виглядає чоловік Яни Глущенко

Олег організував усе так, що встигли й розписатися, і на концертах виступити. Збаращук є не лише концертним директором “Дизель шоу”, а ще й продюсер гурту “ТіК”. Тож це його стихія – все продумати й організувати.

Яна з Олегом давно знали один одного. Та якось під час гастролей у Полтаві всі зібралися в готельному номері. Розділилися на пари для гри в “Еліас”. Чоловік узяв долоню дівчини й сказав, що вона дуже гарна без макіяжу, і він з нею одружиться. Врешті так і сталося за пів року.

Коли почалася повномасштабна війна, Яна з сином Тамерланом виїхали спочатку до Молдови до абсолютно незнайомих їм людей. А потім перебралися до куми в Болгарію. За 8 місяців переїхали до Іспанії. Там прожили стільки ж, а потім закортіло повернутися додому. То так і зробили.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.