Сестра Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко: “Після цього вона дізналася, що в неї хвороба”

Співачка Ауріка Ротару пригадала свою останню розмову з Ніною Матвієнко. За два місяці до відходу, Ніна Митрофанівна не знала про власну недугу.

Легендарна співачка, яку називали душою української пісні, Ніна Митрофанівна Матвієнко пішла з життя 10 жовтня 2023 року. Смерть співачки стала справжньою несподіванкою не лише для її прихильників, а й для колег по сцені. Справа в тому, що ще за два місяці до смерті Ніна Матвієнко співала на концертах і виглядала жвавою та здоровою. Про те, що останній місяць Ніна Матвієнко важко хворіла, знали лише її найближчі родичі. А ось колеги по сцені, знайомі та прихильники навіть не здогадувалися про це.

Ніна Матвієнко пішла з життя у віці 75 років на початку жовтня цього року
Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко

Вже пізніше стало відомо, що причиною смерті Ніни Митрофанівни стала онкологія. Співачка пішла з життя через два місяці після того, як дізналася про власний діагноз.

На днях вийшло інтерв’ю української співачки та сестри Софії Ротару Ауріки Ротару, в якому вона пригадала останній концерт Ніни Матвієнко.

Так, Ротару розповіла, що вони разом з Ніною Митрофанівною їздили по містам України з благодійними концертами. Останній їхній концерт відбувся у Львові 2 серпня 2023 року. Ауріка Михайлівна пригадала, як зранку вийшла з Ніною Митрофанівною з готелю випити кави. Тоді Матвієнко поскаржилася на погане самопочуття. Саме після цього концерту співачка вирішила звернутися до лікарів і почула свій страшний діагноз.

Після цього Ніна Матвієнко дізналася, що в неї така хвороба страшна

, – пригадала Ротару.

Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко
Ротару розповіла про останній концерт Ніни Матвієнко

Нагадаємо, сім’я Ніни Матвієнко перший час тримала в секреті причину смерті співачки. Та пізніше зять Ніни Митрофанівни Арсен Мірзоян в одному з інтерв’ю підтвердив здогадки публіки. Чоловік зазначив, що у Митрофанівни була онкологія.

Співачка навіть встигли зробити операцію і на якийсь час здалося, що вона йде на поправку. Та в один момент раптово стан співачки погіршився і вона дуже швидко пішла з життя.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.