Щасливі очі і цікаві парні луки: 44-річна Бужинська показала, як одягла чоловіка у відпустці в Греції (ФОТО)

Відома українська співачка Катерина Бужинська вирушила на відпочинок зі своїм чоловіком. Зіркова пара вирішила відвідати Грецію та показала кадри звідти.

Катерина Бужинська, відома українська співачка, давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Нині знаменитість із міркувань безпеки вивезла своїх дітей з України. Артистка разом із чоловіком, болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим, живе закордоном.

Зіркова пара серед робочого графіку знайшла вільний час для відпочинку. Разом із родиною Катерина Бужинська вирушила до Греції. Там зірка відпочиває разом із коханим і не забуває показувати це своїм підписникам у соціальній мережі Інстаграм.

Бужинська з чоловіком у Греції

Так, наприклад, нещодавно артистка вирішила продемонструвати, як вони з чоловіком виглядають разом. Катерина Бужинська обрала для Дімітара костюм, який би чудово поєднувався з її образом. В яскравому одязі закохані позували на камеру на тлі грецьких краєвидів.

Українська співачка Катерина Бужинська вирішила відвідати Грецію разом зі своїм чоловіком
Українська співачка Катерина Бужинська вирішила відвідати Грецію разом зі своїм чоловіком

Дітей зіркова пара також вирішила взяти із собою. Відома українська співачка Катерина Бужинська продемонструвала на новій світлині, як підросли двійнята. 7-річний Дмитро стає дуже схожим на свого батька, а ось його сестра Катя – копія мами.

Зіркова родина відпочиває на узбережжі Егейського моря. Катерина Бужинська разом зі своїм чоловіком Дімітаром та їхніми спільними дітьми вирушили на грецький острів Тасос.

Українська співачка Катерина Бужинська вирішила відвідати Грецію разом зі своїм чоловіком
Українська співачка Катерина Бужинська вирішила відвідати Грецію разом зі своїм чоловіком

Нагадаємо, що у Катерини Бужинської також є старша донька від попереднього шлюбу. Втім, у подорож із мамою вона не вирушила, адже живе у Німеччині та будує власне життя. 17-річна Олена навчається та паралельно розвивається, як письменниця – вона пише дитячі книжки.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.