“Ви талію загубили”: Насті Каменських натякнули, що вона “квадратна” та вказали на боки – все є на фото

Пишна фігура у певних колах вважається недоліком, але знаменита співачка Настя Каменських довела, що пишнота може бути привабливою приданою та еталоном краси.

Публіка ретельно слідкує не тільки за творчістю знаменитостей, а й за їх зовнішнім виглядом. Українська співачка Настя Каменських завжди вважалася однією з найкрасивіших зірок України, проте її фігура з року в рік не дає спокою прихильникам. Настя завжди відрізнялася пишними формами, проте був час, коли пишні форми переросли у відверто зайву вагу.

Настя Каменських після набору ваги
Настя Каменських після набору ваги

Зірка зізнавалася, що не помічала проблеми і їй здавалося, що все гаразд. Але коли артистка перестала влізати в повсякденний одяг, вона вирішила худнути. Цей момент став для неї переломним. Настя вирішила взяти своє тіло під контроль та доклала величезних зусиль для того, щоб повернутись до своєї ідеальної форми.

Завдяки суворим тренуванням та строгій дієті Насті вдалося скинути близько 20 кілограмів. Вона активно займалася спортом, відвідувала тренажерний зал та дотримувалася суворої дієти. Її прогрес вражав шанувальників та надихав багатьох на аналогічні зміни у своєму житті.

Настя Каменських показалась у спортивній залі
Настя Каменських показалась у спортивній залі

Проте через деякий час частина скинутого повернулася назад і форми Каменських знову округлилися. Це призвело до різних спекуляцій та навіть підозр щодо можливої вагітності. Настя не раз чула на свою адресу неприємні коментарі щодо своєї зовнішності. Зірка зізнається, що втомилася ганятися за модельними параметрами і на сьогодні її влаштовує та фігура, яку вона має. Настя прийняла своє тіло таким, яким воно є, і перестала турбуватися про дрібні недоліки. Інколи в коментарях в Інстаграмі їй нагадують, що її фігура далека від ідеальної.

“Таки квадратна. Мадам, ви талію загубили”, – підписниця написала Насті в коментарях.

Коментарі в Instagram Насті Каменських
Коментарі в Instagram Насті Каменських

На їдкі коментарі Настя не звертає уваги та не соромиться викладати фото у міні-спідницях, шортах чи обтислому одязі. Вона демонструє своїм прикладом, що краса — це не тільки зовнішній вигляд, а й внутрішня гармонія та впевненість у собі.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.