“Недавно ж в животику були”: діти Тіни Кароль, Віри Брежнєвої і Оля Полякової швидко подорослішали. Фото

Лише вчора були маленькими дитятками, а вже такі дорослі та амбіційні. Зірки показали, як змінились та виросли їх діти, які плани та мрії мають на майбутнє та чим хочуть займатися.

Наче тільки сьогодні були ще маленькі, а вже дорослі люди, які мають свої плани, амбіції, знають – ким хочуть стати та чого досягти. Тіна Кароль, Оля Полякова та Віра Брежнєва показали, які змінились їх діти та як зараз живуть копії своїх батьків.

У Тіни Кароль єдиний син – Веніамін, йому зараз вже виповнилось 15 років. Хлопець з перших шкільних років живе за кордоном – а саме у Лондоні та проживає з іншою родиною. З рідною матусею завжди тримає зв’язок та між ними досі залишається емоційна близькість як матусі та сина: вони діляться враженнями, емоціями, розповідають один одному, як пройшов день.

Співачка дуже пишається своїм сином, який має різносторонні погляди та цікавиться різними хобі. Нещодавно Кароль показала, як проводять час разом із Веніаміном – син не дуже часто має змогу приїхати до України, як і його матуся – до Англії. Тому зустрічі відбуваються рідко, але дуже емоційно. На цей раз Веніамін приїхав підтримати матусю на концерті у Львові, а перед цим вони покатались на водних мотоциклах – що дуже добре вийшло як у хлопця, так і у матусі.

Син Кароль дуже змінився – у свої 15 виглядає вже як дорослий чоловік з підкачаними м’язами, чим здивувала сама співачка своїх прихильників.

Зараз Веніамін продовжує своє навчання за кордоном та поки що не має змоги повертатися додому – в Україну.

Зірки показали, як змінились їх діти: Тіна Кароль
Зірки показали, як змінились їх діти: Тіна Кароль

Оля Полякова має свою копію – Машу, старша донька нещодавно відсвяткувала 19-річчя і тепер намагається потрохи повторити матусю та починає співати у своєму блозі, показує свої акторські здібності та здібності співака. Проте, аудиторія чомусь не дуже підтримує Машу та порівнюють її з матусею.

Дітям зірок дуже рідко вдається стати відомим через свої власні здібності, унікальність, вони відомі більш завдяки своїм батькам, що іноді може “ступорити” кар’єру.

Маша пробує стати популярною завдяки соцмережі ТікТок та пробує себе у різному – навіть перевтілення у свою матусю.

Зірки показали, як змінились їх діти: Оля Полякова
Зірки показали, як змінились їх діти: Оля Полякова

У Віри Брежнєвої старша донька Софія Кіперман вже давно теж проживає за кордоном – у США. Дівчинці вже 23 роки та вона самостійно заробляє на своє життя, пробує себе у сфері моделінгу, знімається у різних рекламних роликах, брендах та пробує себе як обличчя салону краси.

Соня вже має насичене життя – як у коханні, так й у професії. Кіперман закінчила коледж в Америці у цьому році, про що розповіла у своєму блозі. То зараз в неї лише починається розвиток кар’єри та вона починає свій шлях після навчання.

Зірки показали, як змінились їх діти: Віра Брежнєва
Зірки показали, як змінились їх діти: Віра Брежнєва

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.