facebook

Їм за 30, а в РАСЦі ще не були: Кароль, Огнєвіч, Мішина та інші завидні холостячки без обручки на пальці

Чому ці українські красуні досі не одружені – невідомо. Але з року в рік вони продовжують вести холостяцьке життя. Ймовірно, скоро хтось таки вдягне на руку обручку, але коли, для всіх це таємниця.

Тіна Кароль

Тіна Кароль не вийшла заміж вдруге після смерті чоловіка
Тіна Кароль не вийшла заміж вдруге після смерті чоловіка

Знаменита українська співачка, хіти якої підкорюють всі чарти, у свої 39 років залишається завидною холостячкою. Після смерті її коханого чоловіка, Євгена Огіра, артистка не змогла знов піти під вінець. І хоча за чутками серце Тіни вже не вільне, стосовно свого особистого Кароль не дає коментарів.

Леся Нікітюк

Холостячка Леся Нікітюк приховує подробиці особистого життя
Холостячка Леся Нікітюк приховує подробиці особистого життя

Одна й найгуморніших представниць українського шоу-бізнесу у свої 36 років жодного разу не була одружена. Хоча був період, коли у 2017 Нікітюк повідомила, що збирається заміж. Але весілля не склалося і пара розлучилася. З того моменту Леся не ділиться подробицями своїх романтичних історій з публікою.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч розповіла, коли збирається одружуватися
Злата Огнєвіч розповіла, коли збирається одружуватися

38-річна співачка жодного разу не була у РАЦСі, як наречена. Ба більше, артистка приховує будь-які подробиці особистого життя. Після розриву стосунків з Андрієм Задворним, з яким співачка познайомилася на проєкті “Холостячка”, Злата вирішила дотримуватися правила, що щастя любить тишу та уникати публічного обговорення своїх обранців.

Світлана Лобода

Світлана Лобода не розповідає про свої стосунки
Світлана Лобода не розповідає про свої стосунки

Світлана Лобода приховує подробиці особистого життя краще, ніж шпигуни спецслужб. У свої 41 рік зірка має двох дітей та дотепер невідомо, хто справжній батько молодшої доньки. Невідомо, чи одружена зараз співачка, чи взагалі перебуває у стосунках. Шанувальникам залишається тільки здогадуватися.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина жодного разу не була одружена офіційно
Ксенія Мішина жодного разу не була одружена офіційно

Хоча акторка виховує сина, офіційно заміжньою Ксенія не була. Не так давно Мішина все ж привідкрила таємничу завісу та в інстаграмі показала свого обранця.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.