facebook

Наталія Могилевська в Одесі набрала зайві кг, а Василіса Фролова в Індії скинула: отак впливає відпочинок

Одні мріють схуднути хоча б на кілька кілограмів. Інші дуже легко втрачають їх, хоча на це навіть не розраховували. Саме в такі неприємні ситуації втрапили Наталія Могилевська та Василіса Фролова.

Наталія Могилевська

Нещодавно співачка заявила, що сідає на сувору дієту, щоб до дня народження 2 серпня позбутися п’яти зайвих кілограмів. Спочатку начебто все йшло за планом. 48-річна Наталія навіть викладала в мережу обнадійливі результати схуднення.

Наталія Могилевська набрала на відпочинку 5 кг

А потім Могилевська відбула на відпочинок разом із донечками. Звісно, в Одесі вже було не до інтервальних голодувань. Про дієту тут же було забуто. Артистка стала ласувати досхочу смаженими бичками, морозивом та запивати шампанським.

Наталія Могилевська набрала на відпочинку 5 кг

Відірвавшись у відпустці за повною програмою, співачка особливо не переймалася, заспокоївши себе. Мовляв, повернеться до Києва й надолужить досягнуте – скине набрану вагу. Отже, плани стати богинею до дня народження не скасовуються.

Василіса Фролова

Кому не потрібно худнути, так це колишній ведучій та моделі. Натомість українка, яка нині мешкає з чоловіком та сином у Дубаї, за тиждень примудрилася скинути цілих 3 кілограми.

Василіса Фролова скинула на відпочинку 3 кг

Подібна оказія сталася з Васею на відпочинку в Індії. Фролова вирішила пройти сеанс детоксу й була надзвичайно здивована результатом – мінус 3 кг. 46-річна знаменитість тут же зазнімкувала себе нову й виклала в Інстаграм.

Василіса Фролова скинула на відпочинку 3 кг

Те, що Василіса дуже струнка, видно неозброєним оком. Навіть народження сина Родіона не додало знаменитості округлостей. Фролова не сповістила скільки важила до схуднення на індійських харчах. Але, напевно, й сама не сподівалася на подібний результат.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?