facebook

Втомилися та вирушили на моря: де цього літа відпочивають Полякова, Могилевська та інші українські зірки

Літо – час відпочинку, релаксу та відновлення сил, і українські зірки не є винятком. Після насиченого графіка концертів, зйомок , багато хто з них вирушив на моря, щоб насолодитися сонцем і спокоєм.

Як кажуть в народі:

“По своєму ліжку протягуй ніжку”.

Дізнаймось, де саме цього літа відпочивають Оля Полякова, Наталія Могилевська та інші відомі українці.

Оля Полякова: відпочинок з комфортом

Оля Полякова, яку часто називають українською “Королевою ночі”, цього літа вибрала для відпочинку Монако. Співачка разом із подругою засмагає на пляжі, плаває, не забуває про спортивні тренування та активно ділиться фотографіями у своїх соцмережах. За її словами, релакс тут допомагає відновити внутрішню гармонію та зарядитися енергією на весь наступний рік.

Наталія Могилевська: засмага на “українських Мальдівах”

Наталія Могилевська цього літа обрала для відпочинку селище Котовського на Одещині, яке вона назвала “Українськими Мальдівами”  Разом з доньками та коханим чоловіком Наталія відчуває себе щасливою. Вона також активно ділиться своїми враженнями у соцмережах, публікуючи яскраві фото із пляжів та розповідаючи про своє дозвілля. Її шанувальники помічають, що співачка виглядає розслабленою, а сама Могилевська неодноразово підкреслювала, що цей відпочинок був для неї важливим етапом для відновлення сил та натхнення.

Оля Полякова та Наталія Могилевська на відпочинку. Скриншот фото з Мережі

Ксенія Мішина: подорож до США

Мішина цього літа відправилась разом із сином до США. Їм добре вдвох, але актриса зауважила, що це не дешеве задоволення й відмітила також складнощі з транспортом. Хоча і зауважила, що рівень сервісу та інновації у цій країні на висоті.

Наталка Денисенко: відпустка у Туреччині

Ця акторка також відпочиває разом із сином, але вона обрала для себе Анталію, де проживає у п’ятизірковому готелі. Жінка радіє можливості провести час разом з дитиною та дякує всесвіту за кожен день.

Наталка Денисенко та Ксенія Мішина на відпочинку. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.