“Краще цього не робити”: Леся Нікітюк чесно показала, що з нею коїться після роботи на Новому каналі

Робота — не вовк, утім деяких українських знаменитостей вона примушує ледь не завити. Леся Нікітюк зізналася, що після зйомок до неї краще не наближатися.

Працювати понаднормово — вже велике навантаження для організму. А працювати більш ніж 8 годин на день у літню спеку — взагалі виснажливо. Утім, саме літо — гаряча пора на знімальних майданчиках і не всі українські зірки це витримують.

Як почувається Нікітюк після роботи?

Леся Нікітюк зізналася, що після зйомок улюбленого шоу вона відчуває себе “вичавленим лимоном” і їй просто необхідно кілька днів на перезавантаження. Утім, методи цього “перезавантаження” у ведучої достатньо оригінальні.

Перш за все, розповідає Нікітюк, їй потрібно залишитись вдома наодинці з собою. У вихідні вона може не відповідати на дзвінки і ні з ким не спілкуватися. Натомість зірка проводить час за переглядом улюблених програм та контенту в соцмережах.

Також Леся Нікітюк цілий день ходить по квартирі лише в білизні, робить маски та інші б’юті-процедури, а також дозволяє собі “відвести душу”, наївшись досхочу. Ведуча зазначає, що всі її близькі знають про ритуал “розвантаження”, тому в такі дні зайвий раз її не турбують.

Леся Нікітюк розповіла про наслідки роботи на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про наслідки роботи на телебаченні

Відпочинок ведучої на Хмельниччині

Чим любить поласувати під час такого відпочинку від роботи, 36-річна ведуча розповіла напередодні. Два тижні тому Леся Нікітюк здійснила поїздку до рідної Хмельниччини, де покупалась в дитячому басейні, скуштувала варену молоду кукурудзу з вершковим маслом та відвідала кілька визначних місць.

Зокрема, під час поїздки у Хмельницьку область Нікітюк побувала в селі Маліївці, де розташований знаменитий палац Орловських, побудований у ХVIIІ столітті.

Поблизу історичної будівлі є і рукотворна природна пам’ятка — Малієвецький водоспад. Це штучний водограй з печерним гротом. Висота водоспаду — 18 метрів. Нікітюк поділилася з підписниками кількома фото біля пам’ятки садово-паркового мистецтва.

Леся Нікітюк розповіла про наслідки роботи на телебаченні
Леся Нікітюк розповіла про наслідки роботи на телебаченні

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.