facebook

Ольга Фреймут показала 7-річну доньку від продюсера, яка вже вчить українців хорошим манерам: “Люблю етикет”

Телеведуча і експертка з етикету Ольга Фреймут показала свою 7-річну доньку від продюсера. Дівчинка росте копією мами і вже вчить українців хорошим манерам.

Ольга Фреймут – відома українська телеведуча, яка здобула найбільшу популярність завдяки програмі “Ревізор”. Крім того, Фреймут відома, як експертка з етикету та гарних манер. Телеведуча у своєму Інстаграм-блозі вчить українців етикету і навіть випустила кілька книг на цю тематику.

Крім того, що Ольга Фреймут реалізувала себе у роботі, вона ще й реалізувалася як мама та дружина. Телеведуча має трьох дітей – 18-річну Злату від перших стосунків з британцем Нілом Мітчелом та погодок Валерія і Євдокію, яким зараз 8 і 7 років відповідно.

Сімейна фотосесія Фреймут та Локотка
Як виглядають чоловік і діти Ольги Фреймут

Після народження молодших дітей Ольга Фреймут відклала свою роботу на потім і повністю занурилася у материнство. Жінка намагається дати своїм дітям лише найкраще і виховати в них найкращі якості. Так, вже з раннього дитинства Фреймут прививає дітям знання з етикету.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телеведуча опублікувала миле відео зі своєю 7-річною донькою Євдокією. Дівчинка з мамою була у ресторані і Єва розповіла, якими ложками правильно їсти перші страви.

Ольга Фреймут показала 7-річну доньку від продюсера, яка росте її копією
Ольга Фреймут показала 7-річну доньку від продюсера, яка росте її копією

Як ви думаєте, що я зараз буду їсти? Правильно, бульйон! Тому що гострі ложки для того, щоб їсти бульйони та борщі, а круглі ложки, щоб їсти супи-пюре. Я люблю етикет

, – сказала у відео 7-річна Євдокія.

Варто відзначити, що останні 2,5 роки Ольга Фреймут зі своїми молодшими дітьми живе у Лондоні. Туди телеведуча виїхала після початку повномасштабної війни в Україні. Фреймут зізнається, що мріє повернутися до рідного дому, втім, мусить залишатися за кордоном заради безпеки дітей.

Та варто відзначити, що Фреймут не дає Євдокії та Валерію забути українську мову та культуру. Діти наразі досконало говорять англійською і використовують її повсякденному житті. При цьому так само досконало вони говорять й українською, адже Фреймут у побуті говорить з дітьми лише українською.

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.