facebook

Вечеря працюючої мами: смачно, швидко і багато! Без клопотів і вистачає на всю родину – рецепт

Просто, швидко, а головне дуже смачно: саме такою виходить запіканка з рису і фаршу за цим рецептом. Така страва ідеально підійде для обіду, чи вечері і не залишить нікого голодним.

Якщо ви працююча мама, або дружина і не маєте багато часу, щоб стояти біля плити, зверніть увагу на цей рецепт. Просто, швидко, але дуже смачно і ситно. Запіканка з рису і фаршу – ідеальний варіант для вечері, чи обіду.

Необхідні інгредієнти:

  • рис відварений – 400 г;
  • фарш – 500 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква – 1 шт;
  • олія – 3 ст.л;
  • сметана – 3 ст.л”
  • яйця – 3 шт;
  • твердий сир – 50 г.
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту краще обрати курячий фарш, та за бажанням можна взяти свинячий, або асорті.

Цибулю ріжемо дрібним кубиком і відправляємо обсмажуватися на рослинній олії. Далі додаємо до цибулі натерту на крупній тертці моркву і смажимо до м’якості овочів. Далі додаємо до засмажки фарш і смажимо до готовності. В кінці фарш з цибулею та морквою потрібно посолити, поперчити і додати улюблені спеції за смаком. Сюди ідеально пасуватиме хмелі-сунелі, паприка та сухий часник.

Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м'ясом
Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м’ясом

Перекладаємо обсмажений фарш у миску і додаємо відварений рис. Туди ж відправляємо 3 сирих яйця та сметану. Все ретельно перемішуємо та додаємо сіль і перець за смаком.

Форму для випікання змащуємо олією і викладаємо туди отриману суміш. Зверху присипаємо запіканку натертим твердим сиром. Випікаємо страву у зарання розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.

Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м'ясом
Рецепт смачної і ситної запіканки з рисом і м’ясом

Готову запіканку подаємо до столу гарячою разом зі свіжим салатом, чи малосольними овочами. Запіканка виходить ситною, соковитою і дуже смачною. За смаком така запіканка трохи нагадує начинку голубців, але більш ніжна і вершкова.

Така страва точно сподобається і дорослим і дітям.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.