Ольга Сумська вперше розповіла про конфлікт з сестрою Наталею і зізналася, що вони не спілкуються: “Боляче”

Акторка Ольга Сумська зізналася, що її рідна сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися. При цьому сама Ольга мріє, що їхні стосунки колись налагодяться.

Конфлікт між сестрами Сумськими триває вже давно. Ще у 2021 році Наталія Сумська в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” зізналася, що практично не спілкується з сестрою. Жінка зазначила, що основною причиною є різні політичні погляди.

У нас є певні пріоритети і стиль життя, які відрізняються. Зокрема – це політика.

, – зазначила Наталія.

Також жінка розкритикувала сестру за те, що Ольга веде занадто відкритий спосіб життя і практично кожен свій крок транслює у Мережі.

Наталія Сумська на правдивій фотографії продемонструвала, як виглядає без макіяжу
Наталія Сумська відмовляється спілкуватися з сестрою Ольгою

Та конфлікт між сестрами Сумськими загострився після початку повномасштабної війни в Україні. Як відомо, старша донька Ольги Антоніна Паперна так і залишилася жити і працювати в росії, а сама Ольга Сумська активно виправдовує доньку. Схоже це, та, можливо, якісь інші причини, змусило сестер ще більше віддалитися одна від одної.

На днях Ольга Сумська в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” зізналася, що її сестра з нею навіть не вітається. Акторка пригадала недавній інцедент, який трапився у неї з сестрою. Так, жінки зустрілися на заході нагородження лауреатів Шевченківської премії. За словами Ольги, вона привіталася зі своєї сестрою, а та просто відвернула від нею голову. Свідком цього стало багато людей.

Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче!

, – поділилася Ольга.

Ольга Сумська зізналася, що її сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися
Ольга Сумська зізналася, що її сестра Наталія відмовляється з нею спілкуватися

При цьому акторка зазначила, що продовжує любити Наталію і вважає її “другою матір’ю”. Ольга мріє, що колись їхні стосунки налагодяться і вони знову будуть бачитися, спілкуватися і родичатися.

При цьому Ольга Сумська напряму відмовляється розповідати про причини конфлікту з сестрою. Зірка зазначає, що не хоче виносити на загал їхні сімейні розбірки.

Популярне

Схожі статті

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.

Женя Кот замилував світлинами з донькою: 2-місячна власниця хати з басейном, що будують зіркові батьки

Життя одного з найвідоміших хореографів України, Жені Кота, разом із його дружиною Наталією Татарінцевою, змінилося кардинально два місяці тому, коли на світ з'явилася їхня донечка Леля.